Google
Google

Virtual Reality

Virtual Reality! Een hele goede belegging?

Beleggen in virtual realityU heeft vast al eens van virtual reality gehoord. Deze nieuwe technologie zal het mogelijk maken om op een veel interactieve manier verschillende games, films en andere toepassingen te ervaren. Volgens Mark Zuckerberg (oprichter van Facebook) wordt virtual reality het volgende ‘grote ding’ en veel experts zijn het met hem eens.

Virtual reality gaat veel dingen veranderen en dit leuke nieuwtje zal zeker wennen zijn. De toegevoegde waarde van virtual reality kan hoe dan ook erg groot zijn. Ook bedrijven kunnen inspelen op deze trend en als u als belegger de juiste bedrijven selecteert, kan het mogelijk zijn om flinke rendementen te behalen.

 

Beleggen in virtual reality is hier mogelijk!

 

Over virtual reality

De technologie van virtual reality bestaat al een aantal jaar. Het is nu alleen nog wachten op de grote doorbraak op de consumentenmarkt. Deze doorbraak zal volgens experts snel gaan plaatsvinden. Al over een aantal maanden kunnen we de eerste VR-systemen gaan verwachten.

  • Oculus (voor $2 miljard gekocht door Facebook) komt begin 2016 met de Oculus Rift.
  • Sony komt met een Playstation VR-bril.
  • HTC brengt in samenwerking met online gamebedrijf Valve de HTC Vive op de markt.
 

Inspelen op virtual reality?

Als u wilt inspelen op deze trend kan het de moeite waard zijn om eens goed te kijken naar Facebook, Sony en HTC. Deze bedrijven zullen in staat gaan zijn om als eerste virtual reality op de consumentenmarkt uit te rollen. De aandelen van deze bedrijven kunnen in de komende maanden flinke stijgingen gaan vertonen. Al met al kan het dus de moeite waard zijn om deze aandelen in uw bezit te krijgen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google