Goedkoop beleggen

Wilt u goedkoop beleggen?Goedkoop beleggen

Het leuke aan beleggen is dat u zelf kunt bepalen hoe duur u het maakt. Het beleggen brengt vaak veel transactiekosten met zich mee. Wanneer u belegt met kleine bedragen, zullen deze kosten een relatief groot deel omvatten. Hoe goedkoper u belegt, des te meer winst u uiteindelijk over hebt. Er zijn inmiddels al veel aanbieders van beurs gerelateerde producten, en de prijzen per transactie lopen hierbij sterk uiteen. Bij een broker als Plus500 (*CFD service. 76,4% verliest geld) kunt u al met een laag bedrag instappen. Kosten vallen laag uit bij deze broker. Goedkoop beleggen is dus zeker wel mogelijk!

“Onzichtbare” kosten

Vroeger was het beleggen een stuk minder toegankelijk dan vandaag de dag. Tegenwoordig zijn er een legio aan internetbrokers die allemaal soortgelijke beleggingsproducten aanbieden, tegen verschillende tarieven. Veel (kleinere) brokers lijken vaak op het eerste gezicht erg goedkoop. Echter rekenen deze dan allemaal “verborgen” kosten, die in eerste instantie niet duidelijk zichtbaar waren. Bij veel brokers wordt er per transactie een bepaalde prijs gerekend. Ook is het niet ongebruikelijk om een minimum te verhandelen contracten in te stellen. Op deze manier wordt het erg oninteressant om kleine transacties te doen.

Het wil helaas ook nog wel eens voorkomen dat brokers (achteraf) kosten in rekening brengen voor informatievoorziening. Hierbij moet u denken aan verschillende analysetools, informatie over koersen, nieuwsvoorzieningen, etc. Door dit soort “onvoorzienbare” kosten kan goedkoop beleggen helaas niet echt op de juiste manier worden volbracht en het kan uiteindelijk alsnog erg duur worden.

Het nieuwe beleggen

Verreweg de meeste handel op de beurs is nog steeds de aandelenhandel. Het nadeel van deze soort manier van beleggen is dat er vaak per transactie een bepaald bedrag betaald zal moeten worden. Bij grotere transacties hoeft dit geen probleem te zijn, maar wanneer u met een kleiner bedrag belegt kan dit uw rendement flink beïnvloeden.

Het beleggen in CFD’s wordt als het nieuwe of moderne beleggen gezien. Hierbij wordt er niet gehandeld in werkelijke aandelen, maar in de onderliggende waarde van aandelen (klik hier voor meer informatie over CFD’s). Door middel van het gebruik van de CFD’s is het gemakkelijker om relatief betere kosten te kunnen garanderen. Wanneer u een kleine hoeveelheid CFD’s aanschaft zult u relatief weinig extra kosten moeten betalen.

Plus500

Plus500 is een broker waarbij klanten op een veilige, transparante manier kennis kunnen maken met het beleggen. Het is mogelijk om door middel van een langdurige demo alle kneepjes uit het vak onder de knie te krijgen. Als u besluit om met geld te gaan beleggen, dan bent u bij Plus500 ook aan het goede adres. Deze broker biedt allerlei verschillende soorten informatie met betrekking tot koersen, up-to-date nieuws en andere analysetools. De enige kosten die u bij Plus500 zal betalen zijn gebaseerd op de spread tussen de bied- en laatkoersen.

Doordat er bij Plus500 weinig commissie wordt gerekend, is deze internetbroker vaak het goedkoopste van allemaal. Daarnaast betaalt u bij Plus500 ook geen transactiekosten. Hiermee is deze broker dus ook erg goed geschikt voor beleggers die geen grote bedragen tegelijk investeren.

Voor de meeste beleggers zal Plus500 erg interessant zijn. Het erg gemakkelijk om nieuwe posities te openen, waardoor u erg snel in kunt spelen op ontwikkelingen. Hierdoor is het ook goed mogelijk om op korte termijn, mooie rendementen te behalen. *CFD service. 76,4% verliest geld

 

Eén gedachte over “Goedkoop beleggen”

John schreef:

Op deze pagina komt drie keer het woord ‘belegd’ voor. Alledrie de keren moet dit ‘belegt’ zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google

Direct CFD’s kopen of verkopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo account en ontvang €40.000!  

CFD's zijn complexe producten met een hoog risico om geld te verliezen vanwege de hefboom. Tussen 74-89% van de particuliere beleggers verliest geld met het handelen in CFD's. Bedenk daarom of je het hoge risico om geld te verliezen kunt dragen.