Google
Google

Droog beleggen

Wilt u droog beleggen?

Heeft uDroog beleggen wel eens gehoord van droog beleggen? Dit biedt u de mogelijkheid te beleggen, zonder dat u een financieel risico loopt. U heeft niet de mogelijkheid om de rendementen te verzilveren, maar u kunt wel meer ervaring op doen of de software van online brokers leren kennen. U kunt u bijvoorbeeld aanmelden bij Plus500, waar u de beschikking krijgt over €20.000 aan fictief geld. Dit geld kunt u gebruiken om aandelen, indices, valuta en grondstoffen aan te kopen en daarmee te handelen. Uiteraard kunt u gebruik maken van leverage en opties, om de ervaring zo realistisch mogelijk te maken.

 

Fictief geld

Tijdens het droog beleggen maakt u gebruik van fictief geld. U krijgt dit geld van de online broker, maar u levert dat na afloop van de sessie ook weer in. Maakt u een positief rendement? Dan kunt u dat niet verzilveren, maar u hoeft aan de andere kant ook niet bij te springen wanneer er sprake is van een negatief rendement. Wat dat betreft kunt u zonder risico gebruik maken van het fictief geld en er daarmee voor proberen te zorgen dat u een mooi rendement maakt op uw belegging.

 

Aandelen, indices en grondstoffen

U kunt tijdens het droog beleggen oefenen met de verschillende vormen van beleggen. Online brokers als Plus500 zijn van nature forex aanbieders, wat er betekent dat u in ieder geval kunt beleggen in de verschillende valuta. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te beleggen in bijvoorbeeld aandelen, indices en een aantal verschillende grondstoffen. Probeer de verschillende effecten uit en ga op die manier na hoe u hiermee kunt zorgen voor een aantrekkelijk rendement. Probeer ervaring op te doen met de spread en de opties waar u gebruik van kunt maken.

 

Leverage en opties

Uiteraard kunt u gebruik maken van leverage en opties. Met name leverage is interessant, aangezien u hier tijdens het droog beleggen nog geen risico mee loopt. Zet €100 van het fictieve geld in en kies voor de maximale leverage van 400:1. U merkt op die manier hoe hoog het positieve rendement op kan lopen, maar u ervaart waarschijnlijk ook een keer hoe dit aan de andere kant mis kan gaan. Zorg ervoor dat u hier een goed gevoel voor krijgt, aangezien de kans groot is dat u de leverage zal gebruiken op het moment dat u een relatief klein bedrag aan echt geld in zal leggen.

Meld u hier direct aan bij Plus500!

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google