Ga beleggen in drone aandelen!

ga-beleggen-in-drones

Drones zijn onbemande luchtvaartuigen die voor vele doelen kunnen worden ingezet. Drones zijn erg snel in opkomst en veel analisten verwachten dat er over ongeveer 10 jaar geen leven zonder drones kan worden voorgesteld.

De toestellen worden op afstand bestuurd, maar de bestuurder moet zich wel in de buurt bevinden. In Nederland is een maximum afstand van 100 meter vastgesteld tussen de modelvlieger en de drone. De professionelere drones kunnen tot op wel honderden kilometers afstand worden bestuurd.

 

Wat is de functie van drones en waarom zouden drone aandelen interesasnt kunnen zijn?

Drones staan ook wel bekend onder de naam UAV (Unmanned Aerial Vehicle), minicopter of quadcopter. Ze worden al meerdere jaren gebruikt door het leger om bepaalde doelen te bespioneren en/of aan te vallen. De meeste drones zijn sinds kort in het bezit van particulieren. Particulieren gebruiken deze technologie om speciale momenten vast te leggen met een camera. Bent u aan het surfen? Waarom filmt u dit niet met een drone? De populariteit van de drone is vooral door deze toepassing geëxplodeerd.

De laatste maanden tot jaren is de drone steeds meer in het nieuws gekomen, omdat er ook steeds meer commerciële toepassingen met deze technologie mogelijk zijn. Een andere reden dat drones steeds interessanter worden, heeft te maken met de prijs. Camera’s sensoren, GPS, besturingssystemen enz. worden steeds goedkoper en dit maakt drones simpelweg veel interessanter voor het grote publiek.

Een drone bestaat in principe uit een frame van bijvoorbeeld aluminium, foam, glasweefsel enz. Het is vervolgens mogelijk om dit frame uit te breiden met bijvoorbeeld camera’s, GPS, dataopslag, sensoren of radiografische besturing. Het is bij drones ook mogelijk om geavanceerde hardware en software toe te voegen zoals de autopiloot, een automatische parachute en zwemintelligentie. Bekijk ook de onderstaande video met de top 5 drones die u zou moeten kopen!

 

Hoe te beleggen in drones?

Beleggen in drones is lastig, maar er zijn wel manieren om financieel te profiteren van deze nieuwe technologie. Er zijn bijvoorbeeld bedrijven zoals Mercedes-Benz die in de nabije toekomst veel met de nieuwe drone-technologie willen gaan doen. Het is als belegger dus slim om Mercedes-Benz in uw portefeuille op te nemen. Mercedes-Benz is onderdeel van Daimler AG en eigenlijk moet u dus Daimler AG aandelen kopen.

Beleggen in Daimler AG is goed mogelijk bij de broker Plus500. Deze broker biedt u de mogelijkheid om te beleggen in duizenden verschillende beleggingsproducten. Een demo-account is ook erg interessant om mee te oefenen en uw praktijkervaring te verbeteren. Het is mogelijk om daar met €40.000,- demogeld te beleggen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.