Beleggen zonder ervaring?

We gaan u eens goed op weg helpen!

Beleggen zonder ervaringZowat iedereen vraagt zich af of het wel slim of verstandig is om te gaan beleggen zonder ervaring. Als u gaat beleggen loopt u tenslotte risico’s. Wat nou als u de verkeerde beslissingen maakt en daardoor geld verliest?

Veel mensen kiezen er daardoor simpelweg voor om niet te gaan beleggen. Op deze manier lopen ze de risico’s mis en zijn ze er zeker van dat ze geen geld verliezen. Er zit een keerzijde aan deze beslissing. Zo wordt er nooit ervaring of kennis opgebouwd over beleggen en alle kansen die er bij beleggen bestaan. Het is daardoor ook nooit mogelijk om structurele winsten te behalen.

Beleggen zonder ervaring is weliswaar erg lastig, maar als beginner is het toch cruciaal om de eerste stappen te zetten en actie te ondernemen. Het is mogelijk om ervaring op te doen bij bepaalde beurssimulators. Oefen daar met een fictief bedrag. Dit geheel zonder risico’s!

 

Begin hier met beleggen via een demo-account!

 

Welke stappen moet u nemen?

Als beginner lijkt beleggen erg eng. Het beeld dat u misschien bij beleggen heeft, is dat er ontzettend veel bij komt kijken en alsof het iets is dat niet te leren valt. De beste manier om succesvol beleggen onder de knie te krijgen, is door zonder risico’s ervaring op te doen. Dit kan met behulp van een beurssimulator. Zo kunt u zonder verlies van eigen geld van alles uitproberen.

De beste beurssimulator is in handen van de broker Plus500. De gebruiksvriendelijke software van Plus500 zorgt ervoor dat u aandelen, grondstoffen, valuta’s en indexen eenvoudig kunt verhandelen. Als u een demo-account heeft aangemaakt bij de broker, is het mogelijk om met €40.000,- demogeld te beleggen. Met dit geld kunt u doen wat u wilt. Het is mogelijk om bijvoorbeeld ING aandelen te kopen of te handelen in een grote onderneming zoals Google. Komt de Fed met een nieuw rentebesluit? Wellicht is het interessant om valutapaar EUR/USD te verhandelen.

Doordat er op de beurssimulator een fictief bedrag van €40.000,- staat, is het mogelijk om talloze strategieën te testen en uit te voeren. Bent u als het fictieve geld kwijt? Geen ramp! De beurssimulator voegt dan automatisch weer €40.000,- aan het tegoed toe. Ideaal dus! We wensen u veel succes bij het beleggen met weinig ervaring. De ervaring zal na verloop van tijd vanzelf gaan toenemen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google

Direct CFD’s kopen of verkopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo account en ontvang €40.000!  

CFD's zijn complexe producten met een hoog risico om geld te verliezen vanwege de hefboom. Tussen 74-89% van de particuliere beleggers verliest geld met het handelen in CFD's. Bedenk daarom of je het hoge risico om geld te verliezen kunt dragen.