Google
Google

Beleggen in serviceflats

Wilt u beleggen in serviceflats?Beleggen in serviceflats

U kunt in België beleggen in serviceflats, om uw vermogen op een maatschappelijk verantwoorde manier in te zetten. U kunt hier financieel gewin uit halen, terwijl u daarnaast ouderen helpt om op een prettige manier individueel te blijven wonen. De serviceflats bieden ouderen de mogelijkheid om zoveel mogelijk zelfstandig te blijven wonen, terwijl er toch voldoende hulp en ondersteuning beschikbaar is.

Net als in Nederland heeft men in België te maken met een op handen zijnde vergrijzing, waardoor er een enorme vraag naar serviceflats zal gaan ontstaan. Het voordeel van deze vorm van beleggen is dat het rendement niet alleen ontstaat door een waardevermeerdering, het is daarnaast mogelijk om te profiteren van de huur die bewoners betalen.

 

Serviceflats in België

De serviceflats in België bieden uitkomst aan veel ouderen, die nog geen gebruik wensen te maken van een verzorgingstehuis. Ouderen kunnen de flats zelf kopen, of een exemplaar huren. Dankzij het beleggen in serviceflats kunt u de ouderen die zelf geen flat kunnen kopen toch een plaats bieden en daar aan de andere kant huur voor in rekening brengen. De ouderen hebben toegang tot een groot aantal faciliteit en voorzieningen in de omgeving, waardoor ze zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Het beleggen in serviceflats zorgt voor een maatschappelijk verantwoorde belegging, terwijl u daarnaast kunt rekenen op een aantrekkelijk rendement.

 

Vergrijzing in het land

Het beleggen in serviceflats vormt nu een interessante keuze, met name vanwege de vergrijzing die eraan zal komen. Net als in Nederland heeft men in België te maken met een grote groep volwassenen, die steeds ouder wordt en straks behoefte zal hebben aan een serviceflat. Op het moment dat er meer schaarste ontstaat zal de waarde van de flats oplopen en kunt u rekenen op een aantrekkelijk rendement op uw investering. Daarnaast is de kans groot dat de huur voor de flats op zal lopen, op het moment dat er te weinig plaatsen beschikbaar zijn voor een groeiende groep ouderen.

 

Huur als rendement

U kunt dankzij het beleggen in serviceflats rekenen op een waardevermeerdering bij schaarste, maar daarnaast gebruik maken van de huur als een vorm van rendement. De bewoners betalen u huur voor de serviceflats, waarmee u de kosten kunt dekken en kunt zorgen voor een aantrekkelijk rendement. U kunt beleggen in serviceflats vanuit een maatschappelijk oogpunt, maar er daarnaast voor zorgen dat u uw vermogen op een financieel interessante manier belegt. Het is wat dat betreft de moeite waard om na te gaan of het beleggen in serviceflats voor u wellicht een interessante keuze vormt, waarmee u op een verantwoorde wijze uw vermogen kunt beleggen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google