Begin met het beleggen in koffie aandelen

Het beleggen in koffie behoortBeleggen in koffie tot het beleggen in grondstoffen en het is daarmee een bijzondere markt. De koffie wordt over heel de wereld verhandeld, waardoor er voor bijvoorbeeld Arabica koffie een bepaalde prijs per pond gerekend wordt. De prijs hiervan is onder andere afhankelijk van de vraag en het aanbod, waardoor het mogelijk is om daarin te handelen. Heeft u het idee dat de prijs de komende tijd op zal lopen, of deze juist zal dalen? U kunt beleggen in koffie om ervoor te zorgen dat u hiervan kunt profiteren en u op die manier een mooi rendement maakt.

Het is hier direct mogelijk om in koffie te beleggen! *CFD service. 76,4% verliest geld

 

Basisproduct

Koffie is een basisproduct, waardoor het beleggen automatisch relatief veel particulieren en instellingen aan weet te trekken. Koffie is net als goud en zilver in een bepaalde hoeveelheid beschikbaar, terwijl er aan de andere kant een vraag naar is. Op het moment dat we wereldwijd meer koffie gaan drinken zal de prijs oplopen, zeker wanneer de productie aan de andere kant niet toeneemt. Koffie is een belangrijk basisproduct, waardoor de vraag hiernaar in economisch mindere tijden niet zomaar af zal nemen. Het is aan de hand van deze elementen mogelijk om een afweging te maken en na te gaan of het voor u interessant is om te investeren in koffie.

 

Stijgende en dalende koers

Het beleggen in koffie kan u op verschillende manieren geld opleveren. Heeft u een long positie in koffie en neemt de prijs toe? Dan heeft u de mogelijkheid om de belegging in koffie op een later moment voor een hogere prijs te verkopen, dan wanneer u deze kocht. Verwacht u aan de andere kant dat de prijs de komende tijd juist terug zal lopen? Dan heeft u de mogelijkheid om short te gaan. U verkoopt dan als het ware al een belegging in koffie, terwijl u daar het bezit nog niet van heeft. U kunt op het moment dat de prijzen omlaag duikelen de koffie aankopen en deze daardoor met winst verkopen.

 

Koffie aandelen kopen bij online broker

Wilt u zelf beleggen in koffie? Dan kunt u gebruik maken van een online broker. Plus500 is hier een goed voorbeeld van, aangezien u er daarmee bovendien voor kunt zorgen dat u heel snel op korte koersschommelingen in kunt zetten. Verandert de koers een paar tienden van een dollar? Dan kunt u daar al aantrekkelijke rendementen mee maken en is het mogelijk om een koerswinst te realiseren.

 

Ga vandaag nog beleggen in koffie! *CFD service. 76,4% verliest geld

 

Koers koffie aandelen

De koers van koffie is de afgelopen tijd flink gestegen! In november 2013 stond de koers nog op 105 dollar per pond aan koffie. Op dit moment ligt deze prijs een stuk hoger. Als u wilt profiteren van koffie en de prijs die hierbij hoort, is het verstandig om hier direct mee aan de slag te gaan! Via de onderstaande grafiek is het mogelijk om te koers van koffie te bekijken en ook direct koffie te kopen of verkopen.

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.