Stellar kopen? Lees er hier alles over!

Stellar cryptovaluta

Stellar (ookwel Stellar Lumens) is een decentraal netwerk waarop razendsnel internationale betalingen kunnen worden verricht. Stellar is een zeer veelbelovend en uniek project met een technologie die geavanceerd in elkaar zit.

Stellar maakt het mogelijk om bijvoorbeeld vanuit Nederland een betaling te verrichten naar iemand die in Rusland woont. Dit is natuurlijk geen uniek concept, maar het leuke van Stellar is dat het ervoor zorgt dat de euro’s tegen de meest gunstigste koers worden omgezet in Roebels.

Stellar zorgt ervoor dat de transactie veilig verloopt en doordat er geen derde partij betrokken is, is het bedrag binnen een paar seconden op de rekening van de Rus bijgeschreven. Het cryptogeld van Stellar Lumens heet XLM. Met XLM is het mogelijk om de internationale betalingen te verrichten.

Stellar kopen? Begin hier!

 

Over cryptovaluta’s

Marktwaarde Cryptovaluta'sEen cryptovaluta is een niet gereguleerde, elektronische valuta die door geen enkele overheid of bank wordt beïnvloedt. Het eerste cryptografische geld is beschreven in 1998, maar het duurde tot 2009 voordat deze code werd geïmplementeerd door ene Satoshi Nakamoto (onbekende persoon of groep). Satoshi Nakamoto heeft de Bitcoin bedacht.

De bitcoin bestaat uit een reeks codes, waar virtueel geld aan is gekoppeld. De bitcoin kan tussen twee verschillende computers worden uitgewisseld, is bijna niet traceerbaar en zorgt voor veel betaalgemak doordat er geen wachttijden, tussenpartijen of transactiekosten zijn. Bitcoins kunnen worden opgeslagen op een personal computer in de vorm van een wallet bestand of in de vorm van een portemonnee dienst, waarbij andere bedrijven de bitcoins voor u in bewaring nemen.

Al snel bleek de blockchain meer mogelijkheden te bieden dan alleen maar een betaalmiddel. Er ontstonden daarom talloze altcoins (alternatieven op de bitcoin) die qua protocol beter in elkaar zitten.  Voorbeelden van Altcoins zijn Ripple, Ethereum, Bitcoin Cash en Cardano. Stellar is ook een voorbeeld van een altcoin. Lees snel verder om meer te weten te komen over Stellar Lumens!


 

Stellar kopen?

Interesse om Stellar te kopen? De Stellar koers kan op de korte termijn explosief in waarde gaan stijgen. Het kan als belegger dan ook zeker de moeite waard zijn om deze valuta in bezit te krijgen. Zoals u wellicht weet is het nog best lastig om sommige altcoins te kunnen verhandelen. Gelukkig maakt broker Plus500 het mogelijk om in talloze cryptovaluta’s te handelen. Het is al vanaf €100,- mogelijk om met echt geld te handelen en het is dus niet zo dat er perse een groot bedrag moet worden ingelegd.

Stellar kopen? Begin hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *