Google
Google

Beleggen in Ripple

Ripple kopen? Lees er hier alles over!

Ripple is een peer-to-peer centraal geldsysteem waarbij alle transacties worden opgeslagen in een algemeen grootboek. Ripple is een cryptomunt, maar mag eigenlijk niet volledig met Bitcoin, Ethereum of Litecoin worden vergeleken. De reden hiervoor is dat dit systeem door banken is ontwikkeld en wordt banken wordt gebruikt.

Interesse om in Ripple te beleggen? Erg slim om te doen! Qua marktwaarde staat Ripple al op de derde plaats. Alleen de Bitcoin en Ethereum zijn populairder en bekender, maar door de techniek en door grote belanghebbenden in deze munt zou het zomaar kunnen zijn dat Ripple over een aantal maanden zelfs de belangrijkste cryptomunt ter wereld wordt! Profiteer van de huidige lage koers van Ripple, want deze kan razendsnel gaan toenemen!

Ripple kopen is hier mogelijk!

 

Over Cryptovaluta’s

De ontwikkelingen op de cryptocurrency markt gaan extreem hard. Wist u dat er al maar liefst honderden verschillende cryptovaluta’s zijn en dat de belangrijkste drie: Bitcoin, Ethereum en Ripple een marktwaarde van ongeveer 75 miljard dollar hebben!

Het meest recentste verhaal is het succes van Ethereum. Ethereum is qua marktwaarde al bijna evenveel waard als de Bitcoin. De techniek van Ethereum is iets geavanceerder dan die van de Bitcoin en daarnaast is het ook nog eens zo dat er meer grote geïnteresseerde partijen zijn die geloven in het succes van de munt.

Ripple zit weer net iets anders in elkaar dan cryptomunten zoals de Bitcoin, Ethereum of Litecoin. De techniek van Ripple is vrij geavanceerd en zit net zoals bij Ethereum beter in elkaar dan die van bijvoorbeeld de Bitcoin. Ripple heeft als doelstelling om gesloten financiële netwerken zoals Paypal en Skrill open te breken. De bedoeling is dat Ripple het mogelijk maakt om wachttijden, transactiekosten en valutarisico’s in z’n geheel te elimineren.

De geldeenheid van Ripple is XRP en de koers van deze munt is de afgelopen maanden extreem gestegen. Ditzelfde geldt overigens ook voor de koers van andere cryptovaluta’s.

Het is belangrijk om op te merken dat 70% van het marktaandeel van Ripple in bezit is van banken. Ze proberen met deze munt een voet in de crypto wereld te zetten en dit lijkt ze aardig te lukken! Moet je in Ripple investeren? De Ripple koers kan de komende tijd flink gaan stijgen. Bekijk ook de onderstaande video voor meer inzicht in deze munt!

 

Hoe beleggen in Ripple?

Het is op meerdere manieren mogelijk om in Ripple te beleggen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een Wallet aan te maken. In deze Wallet kun je vervolgens Ripple aanschaffen in ruil voor euro’s, dollars, Bitcoins of welke andere valuta dan ook. Door gebruik te maken van een Wallet ben je er zeker van dat je op lange termijn mee kunt doen met de stijgende cryptocurrency markt.

Het is ook mogelijk om een account aan te maken bij een broker zoals Plus500. De CFD-broker maakt het mogelijk om te speculeren op koersstijgingen of koersdalingen van de munt.

Ripple kopen? Begin hier!
 

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo *Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Google