Google
Google

Beleggen in Ripple

Ripple kopen? Lees er hier alles over!

Currency Ripple

Ripple is een peer-to-peer centraal geldsysteem waarbij alle transacties worden opgeslagen in een algemeen grootboek. Ripple is een cryptomunt, maar mag eigenlijk niet volledig met Bitcoin, Ethereum of Litecoin worden vergeleken. De reden hiervoor is dat dit systeem door banken is ontwikkeld en door banken wordt gebruikt.

Interesse om in Ripple te beleggen? Qua marktwaarde staat Ripple al op de tweede plaats. Alleen de Bitcoin is populairder en bekender, maar door de techniek en door grote belanghebbenden in deze munt zou het zomaar kunnen zijn dat Ripple over een aantal maanden zelfs de belangrijkste cryptomunt ter wereld wordt!

Ripple kopen is hier mogelijk! *CFD service. 80,6% verlies geld.

 

Over Cryptovaluta’s

Marktwaarde Cryptovaluta'sDe ontwikkelingen op de cryptocurrency markt gaan extreem hard. Wist u dat er op dit moment al bijna 1400 verschillende cryptovaluta’s in de wereld zijn geroepen? De belangrijkste drie: Bitcoin, Ripple en Ethereum hebben samen een marktwaarde van ongeveer 475 miljard dollar! Ter vergelijking: de marktwaarde van Apple schommelt op dit moment rond de 900 miljard dollar. 

Ripple zit weer net iets anders in elkaar dan cryptomunten zoals de Bitcoin, Ethereum of Litecoin. Het protocol (de techniek van Ripple) is vrij geavanceerd en zet daardoor veiligheid centraal. Naast veiligheid streeft het protocol ook naar perfectie door transactiesnelheden en transactiekosten zo optimaal te laten verlopen voor de gebruiker.

Ripple heeft als doelstelling om gesloten financiële netwerken zoals Paypal en Skrill open te breken. De bedoeling is dat Ripple het mogelijk maakt om wachttijden, transactiekosten en valutarisico’s in z’n geheel te elimineren.

De geldeenheid van Ripple is XRP en de koers van deze munt is de afgelopen maanden extreem gestegen. Ditzelfde geldt overigens ook voor de koers van andere cryptovaluta’s.

Het is belangrijk om op te merken dat 70% van het marktaandeel van Ripple in bezit is van banken. Ze proberen met deze munt een voet in de crypto wereld te zetten en dit lijkt ze aardig te lukken! Moet je in Ripple investeren? De Ripple koers kan de komende tijd flink gaan stijgen. Bekijk ook de onderstaande video voor meer inzicht in deze munt!

 

Hoe beleggen in Ripple?

Het is op meerdere manieren mogelijk om in Ripple te beleggen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een Wallet aan te maken. In deze Wallet kun je vervolgens Ripple aanschaffen in ruil voor euro’s, dollars, Bitcoins of welke andere valuta dan ook. Door gebruik te maken van een Wallet ben je er zeker van dat je op lange termijn mee kunt doen met de stijgende cryptocurrency markt.

Het is ook mogelijk om een account aan te maken bij een broker zoals Plus500. De CFD-broker maakt het mogelijk om te speculeren op koersstijgingen of koersdalingen van de munt.

Ripple kopen? Begin hier!
 

2 gedachten over “Beleggen in Ripple”

Nuur schreef:

Xxx

Nuur schreef:

Ik hoe dat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo account en ontvang €40.000!  

CFD's zijn complexe producten met een hoog risico om geld te verliezen vanwege de hefboom. Tussen 74-89% van de particuliere beleggers verliest geld met het handelen in CFD's. Bedenk daarom of je het hoge risico om geld te verliezen kunt dragen.