Beleggen in Nem is hier mogelijk!

Nem cryptocurrencyWe zijn allemaal wel op de hoogte van de Bitcoin en alle mogelijkheden die deze cryptovaluta met zich mee brengt. Naast de Bitcoin bestaan er nog talloze andere cryptovaluta’s, de zogeheten alt coins. Deze alternatieve valuta’s streven ernaar net zo’n groot succes als de Bitcoin te behalen. Ethereum en Ripple zijn al aardig onderweg om dit succes te bereiken. Ook de Litecoin en de Dashcoin zijn marktaandeel aan het veroveren in deze interessante markt.

De 6e grootste cryptovaluta van dit moment is de Nem (New Economy Movement). De Nem is op 19 januari 2014 voor het eerst genoemd op een forum over cryptovaluta’s. Het doel: het creëren van een valuta die voor iedereen toegankelijk is. Er ging al snel een team van programmeurs aan de slag om de valuta te lanceren. De alpha versie is op 25 juni 2014 naar buiten gebracht. Op 20 oktober 2014 werd de bèta versie gelanceerd. Uiteindelijk is de eerste echte versie van Nem op 31 maart 2015 gepubliceerd.

Nem kopen en verkopen? Begin hier met handelen! *CFD service. 80,5% verliest geld

 

Wat is Nem?

Nem wordt door sommige analisten gezien als de beste cryptovaluta ter wereld. De reden hiervoor is de hoogwaardige technologie die de programmeurs op knappe wijze in elkaar hebben weten te zetten. Bij de oprichting van de Nem is er goed nagedacht over een maximale voorraad aan valuta’s die in omloop kunnen worden gebracht. Deze maximale grens ligt op 8.999.999.999. Het grote voordeel hiervan is dat er geen inflatie zal gaan ontstaan. De munt kan namelijk niet oneindig worden bijgeprint zoals dat nu wel het geval is met bijvoorbeeld de euro of de dollar.

Een ander groot voordeel van de Nem ten opzichte van andere cryptovaluta’s is de snelheid waarmee een transactie kan worden uitgevoerd. Het is namelijk al binnen 15 seconden mogelijk om een transactie te verzenden en te ontvangen. Heeft u ooit op vrijdagavond een transactie van ABN AMRO naar ING willen doen? Het verzenden is geen probleem, maar de ontvanger moet tot maandagochtend wachten voordat hij het geld op zijn rekening heeft staan.

Nem heeft de capaciteit om 3.000 transacties per seconden uit te laten voeren. Dit is een enorm aantal, want wist u dat de Bitcoin maar een capaciteit van 4 transacties per seconde heeft? Als Nem echt een doorslaand succes wordt, weet u zeker dat er geen capaciteitsproblemen zullen ontstaan. Daarnaast is het ook de bedoeling om eind 2017 een nieuwe versie op de markt te brengen. Deze nieuwe update moet het mogelijk gaan maken om zelfs 4.000 transacties per seconde uit te laten voeren.

Overigens is het ook goed om te weten dat transacties bijna niks kosten. De transactiekosten liggen namelijk maar op 0,01%. Dit komt neer op 1 XEM per 10.000 XEM. Al met al is het goed mogelijk dat de totale marktwaarde van deze cryptovaluta de komende maanden hard gaat stijgen. Wilt u meer over deze cryptovaluta weten? Bekijk dan zeker de onderstaande video!


 

Beleggen in Nem?

Interesse om in de Nem te beleggen? Begin hier direct! Het kan erg slim zijn om deze cryptovaluta vandaag nog te kopen. De koers van Nem is sinds januari 2017 al meer dan 10x zoveel waard geworden. Korte termijn beleggers kunnen optimaal profiteren van de volatiliteit van deze munt. Lange termijn beleggers doen er goed aan om een x percentage van bijvoorbeeld 10% van hun portefeuille in cryptovaluta’s te stoppen. Het kan zeker interessant zijn om dan te kiezen voor Nem in plaats van Bitcoins, Ethereum of Ripple. *CFD service. 80,5% verliest geld

De CFD-broker Plus500o maakt het eenvoudig mogelijk om in deze cryptovaluta te beleggen. Het is al binnen 5 minuten mogelijk om een account aan te maken bij deze interessante broker. Handel in verschillende cryptovaluta’s en speculeer op stijgende of dalende trends. Veel succes!

Nem kopen/verkopen? Begin hier! *CFD service. 80,5% verliest geld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *