Monero kopen of verkopen? Lees er hier alles over!

beleggen in MoneroDe Monero XMR is een open source, 100% anoniem, 100% decentraal en razendsnelle cryptovaluta. De Monero XMR is in 2014 in de wereld gekomen met als doel een cryptovaluta te maken die beter in elkaar zit dan de grote voorganger, genaamd Bitcoin.

De meningen zijn verdeeld of de Monero XMR nou echt veel beter is dan grote alternatieven zoals de Bitcoin. Feit is wel dat de waarde van deze munt sinds de oprichting in 2014 is geëxplodeerd. Het kan als belegger in cryptocurrency’s zeker de moeite waard zijn om te kijken wat deze munt te bieden heeft! Lees snel verder of koop hieronder direct uw eerste Monero’s! *CFD service. 80,5% verliest geld

Monero kopen of verkopen? Begin hier direct! *CFD service. 80,5% verliest geld

 

Wat is de Monero?

Monero betekent ‘munt’ in Esperanto. Deze cryptovaluta is in 2014 opgericht door verschillende programmeurs die veel kennis van zaken hebben. Monero draait eigenlijk op een oud open-source protocol. Het leuke van het protocol van Monero is wel dat er meerdere toevoegingen zijn gedaan. De toevoegingen zorgen ervoor dat beveiliging en anonimiteit veel beter in elkaar zitten dan bij andere cryptocurrency’s.

Vooral de anonimiteit is iets dat veel investeerders in de cryptocurrency wereld aanspreekt. Bij de Monero worden transacties nooit zichtbaar in de blockchain. De zogeheten ‘ring signatures’ zorgen er daarbij ook nog eens voor dat transacties nooit aan een bepaalde gebruiker of account kunnen worden gekoppeld. De enige andere cryptovaluta die ook in de buurt van de veiligheid en anonimiteit van de Monero komt is de Dash coin. Bij de Dash coin is het echter wel mogelijk om aan of uit te vinken of u een anonieme transactie doet. Bij de Monero zit er standaard al een ring signature en een anonieme beveiliging in.


 

Waarom Monero kopen of verkopen?

Als u interesse heeft om in cryptocurrency’s te gaan beleggen, is het slim om de mogelijkheden van de Monero te bekijken. Achter Monero staan goede programmeurs die veel waarde aan beveiliging, anonimiteit en privacy hechten. Er is eigenlijk geen andere cryptocurrency die deze aspecten zo goed op orde heeft.

Monero heeft een maximale capaciteit van 14,7 miljoen munten. Het fijne hiervan is dit aantal niet extreem veel is. De prijs zal dus relatief snel kunnen gaan oplopen, doordat er een maximale capaciteit bestaat. De prijs van een beleggingsproduct wordt altijd bepaald door vraag en aanbod. Doordat het aanbod nu gemaximaliseerd is, is het zeer waarschijnlijk dat de prijs al op korte termijn kan gaan oplopen.

Schaalbaarheid is vaak een probleem bij cryptocurrency’s. Altcoins hebben vaak een zogenaamde ‘block size limit’. Deze limitatie kan een groot probleem vormen wanneer het netwerk enorm zou groeien en wanneer veel mensen tegelijk transacties willen uitvoeren. Bij de Bitcoin bestaat er een bloklimiet van 1 MB. Dit betekent dat er maar 3 transacties per seconde, per blok kunnen worden uitgevoerd. Bij de Monero hoeven we niet bang te zijn dat er een probleem gaat ontstaan met de schaalbaarheid van het protocol. Het protocol is zo ingesteld dat er snelle en goedkope transacties kunnen worden uitgevoerd. Al met al kunnen we stellen dat de Monero goede kansen voor de toekomst biedt!

Monero kopen of verkopen? Begin hier direct! *80.5% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

 

Interesse om Monero te kopen of verkopen?

Hebben wij uw interesse gewekt? Groot gelijk! De Monero is bezig met een flinke opmars. De anonimiteit en het decentrale karakter van deze cryptovaluta zorgen ervoor dat veel investeerders eerder geneigd zijn om voor Monero te kiezen dan voor een traditionele cryptocurrency zoals de Bitcoin.

Als u Monero wilt kopen is het slim om een account aan te maken bij de juiste broker. Een broker is een partij die het mogelijk maakt om beleggingsproducten te kopen en te verkopen. Plus500 is oorspronkelijk begonnen als een platform voor professionele partijen. Het grootste voordeel van beleggen bij Plus500 is dat er in zeer veel producten kan worden gehandeld.

Plus500 maakt het mogelijk om wereldwijd te beleggen. Veel brokers hebben alleen maar de mogelijkheid om in Europese en Amerikaanse beurzen te beleggen. Plus500 biedt ook toegang tot markten in Australië, Japan, Hong Kong en nog veel andere werelddelen. Bij Plus500 krijgt u toegang tot meer dan 60 verschillende beurzen. De ruim 2 miljoen producten bieden voldoende handelskansen! *CFD service. 80,5% verliest geld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *