Crptovaluta IOTAIOTA kopen of verkopen? Lees er hier alles over!

IOTA is een nieuwe en erg interessante cryptovaluta! *CFD service. 80,5% verliest geld. Sinds de oprichting van IOTA is deze munt al flink op weg om marktaandeel te veroveren. Op dit moment staat IOTA op de 4e plaats als het gaat om marktwaarde. De munt moet alleen de Bitcoin, Ethereum en Bitcoin Cash achter zich laten.

De reden dat IOTA de laatste tijd zo hard in marktwaarde is gestegen, heeft te maken met een belangrijke deal die is gemaakt met grote bedrijven zoals Microsoft, Volkswagen, Huawi, Telekom en Samsung. Het is de bedoeling om een ‘marktplaats voor data’ aan te leggen, waar partijen data kunnen kopen en verkopen die afkomstig zijn van slimme apparaten, het zogeheten internet of things.

Beleggen in IOTA is mogelijk bij CFD-aanbieder Plus500! *80.5% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

 

Wat is IOTA?

IOTA is een cryptovaluta met ontzettend veel potentieel. De cryptomunt maakt het mogelijk om microbetalingen zonder transactiekosten uit te voeren. De IOTA is uitgerust met een techniek die het in de toekomst mogelijk kan gaan maken om geprogrammeerde microbetalingen tussen machines en apparaten te laten uitvoeren. IOTA wordt daarom beschouwd als een munt die een evolutionaire stap binnen de wereld van de blokketen-technologie heeft gezet.

Het grote verschil tussen IOTA en andere cryptovaluta’s zoals Bitcoin en Ripple zit hem vooral in technische factoren. Het is goed om te weten dat de IOTA vooral uitermate geschikt is voor kleine microbetalingen. De Bitcoin is nog steeds erg handig voor de wat grotere betalingen. De IOTA heeft ook als voordeel dat de transactiekosten zijn uitgesloten. Bij het uitvoeren van kleine transacties is het erg fijn dat er geen kosten moeten worden betaald.

De koers van IOTA is de afgelopen maanden razendsnel in waarde gestegen. Als belegger had u in ieder geval gigantische winsten kunnen realiseren. De IOTA koers gaat waarschijnlijk nog verder in waarde stijgen. Maak hier direct een account aan om te profiteren van deze unieke kans! *80.5% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

 

Beleggen in IOTA?

Interesse om te beleggen in IOTA? Het is al binnen 5 minuten mogelijk om een account te openen bij de CFD-broker Plus500. De CFD-broker maakt het mogelijk om in verschillende cryptovaluta’s te handelen. Denk aan Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple, Dash, Litecoin en Bitcoin Gold. De mogelijkheden zijn dus enorm en het is zeker de moeite waard om te kijken wat deze CFD-broker u te bieden heeft!

Handelen met echt geld is al mogelijk vanaf het kleine bedrag van €100,-. CFD service. 80,5% verliest geld. Wees u er wel van bewust dat deze markt erg volatiel is. Winsten zijn snel gemaakt, maar verliezen kunnen ook hard oplopen! *CFD’s zijn complexe producten met een hoog risico om geld te verliezen vanwege de hefboom. Tussen 74-89% van de particuliere beleggers verliest geld met het handelen in CFD’s. Bedenk daarom of je het hoge risico om geld te verliezen kunt dragen.

IOTA kopen of verkopen? Begin bij CFD-aanbieder Plus500! *80.5% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *