Beleggen in ethers, ethereumBeleggen in Ethereum (Ethers) is hier mogelijk!

Ethereum Ether is op de bitcoin na, de grootste cryptovaluta ter wereld. Met een marktkapitalisatie van ongeveer 27 miljard dollar is ethereum echt een cryptovaluta die de moeite waard is om in de gaten te houden.

Experts zijn zeer enthousiast over deze munt, omdat er een dikke kans is dat ethereum de nieuwe bitcoin 2.0 wordt. De technologie achter ethereum omvat een heel systeem op zich en zit inhoudelijk een stuk complexer in elkaar dan de technieken van de bitcoin of de litecoin. Ethereum maakt het niet alleen mogelijk om geld razendsnel naar elkaar te verzenden, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om documenten uit te wisselen of om bepaalde systemen op te zetten.

De koerspotentie van ethereum is enorm. Goud, olie of de bitcoin worden vaak als interessante beleggingsproducten genoemd, maar ethereum zou zomaar nog veel betere rendementen kunnen opleveren. Het zou erg zonde zijn als u deze kans vandaag laat liggen. Interesse om in ethers te beleggen? Lees snel verder of begin hier met het beleggen in ethers! *CFD service. 80,4% verliest geld.

Ethers (Ethereum) kopen/verkopen is mogelijk bij CFD-aanbieder Plus500! *CFD service. 80,5% verliest geld.

 

Wat is Ethereum?

Ethereum is een open source, decentraal platform met een mining-netwerk, waarop het mogelijk is om slimme contracten te plaatsen en te publiceren met behulp van de blockchaintechnologie. Ethereum heeft als munt (token) de Ether. Bij de bitcoin is nog steeds niet echt duidelijk wie nou de oprichter is. Bij ethereum weten we hier wel een stuk meer over. De mede-oprichter van ethereum is de Russische programmeur Vitalik Buterin. Deze 23 jarige genie/hoogbegaafde nerd heeft een mooi protocol opgesteld die veel meer kan dan alleen maar één eenvoudige toepassing. Ethereum kan namelijk voor allerlei verschillende toepassingen worden ingezet.

Bitcoins en litecoins zijn in feite alleen maar cryptovaluta’s. Met ethereum is het ook mogelijk om aandelen uit te geven, social mediaplatforms te starten, testamenten op te stellen, politieke systemen op te zetten etc. De mogelijkheden zijn bij ethereum veel breder dan bij andere cryptovaluta’s en dit zorgt ervoor dat experts veel enthousiaster over deze cryptovaluta zijn ten opzichte van de talloze andere altcoins. Meer weten over wat Ethereum precies inhoudt? Bekijk zeker de onderstaande video waarin mede-oprichter Buterin een aantal kernaspecten uitlegt.


 

Waarom Ethereum kopen?

Regelmatig krijgen we de vraag of ethereum nou beter is dan de bitcoin. Het is lastig om hier een concreet antwoord op te geven, omdat beide cryptovaluta’s veel van elkaar verschillen. Zowel de bitcoin als ethereum maken gebruik van de blockchaintechnologie, maar met ethereum is het mogelijk om veel meer verschillende toepassingen te kunnen uitvoeren. Een ander belangrijk verschil met de bitcoin is dat ethereum het met zijn blockchain-technologie sneller mogelijk maakt om transacties uit te voeren. Dit zorgt ervoor dat de flexibiliteit voor gebruikers optimaal kan worden benut. Het fijne van deze techniek is ook dat de data niet muteerbaar is. Dezelfde programmeur kan zijn contract niet meer veranderen, nadat het is gepubliceerd. Dit zorgt ervoor dat hackers en andere ongewenste figuren niet zomaar iets ongedaan kunnen maken.

Ethereum muntAls u veel geld wilt verdienen is het altijd slim om te kijken wat grote bedrijven doen. Meerdere multinationals hebben zich de afgelopen maanden flink in de blockchaintechnologie verdiept. Slimme ondernemers begrijpen dat deze technologie de toekomst is en veel nieuwe toepassingen mogelijk kan gaan maken. Eind februari is er daarom een samenwerkingsverband opgericht waarin onder meer Microsoft, Intel, BP, J.P. Morgan, Samsung en ING in deelnemen.

De Enterprise Ethereum Alliance heeft als doel te leren van elkaar pilots om zo de blockchain techniek zo goed mogelijk te optimaliseren. Momenteel hebben ruim 500 bedrijven zich bij dit unieke samenwerkingsverband aangesloten. Ethereum heeft door dit samenwerkingsverband ook een flinke stap voor op andere cryptovaluta’s.

Ethereum kopen of verkopen? Begin hier! *CFD service. 80,5% verliest geld.

 

Een revolutonaire aanpassing

Net zoals bij de bitcoin moeten computers complexe raadsels oplossen om de cryptomunten te mijnen Dit systeem heet het ‘proof of work (PoW)‘. Het nadeel van het PoW is dat er veel rekenkracht nodig is om daadwerkelijk wat cryptomunten te mijnen. Het mijnen van bitcoins kost op dit moment gigantisch veel energie. Experts schatten dat er uiteindelijk evenveel energie als een land als Denemarken gaat worden verbruikt, om de verschillende cryptomunten te mijnen. Er bestaat het plan om tegen het einde van dit jaar af te stappen van het mijnen van de munten en van het PoW-systeem. Door af te stappen van dit systeem is het mogelijk om de cryptomunten nog efficiënter en goedkoper te kunnen aanbieden. De rekenkracht is immers niet meer nodig.

Programmeurs werken as we speak aan het ‘proof-of-steak (PoS-programma)‘. Het nieuwe algoritme met de naam ‘Casper’ is erop gericht om het hele systeem nog eenvoudiger en toegankelijker te maken. Dit nieuwe systeem is in ieder geval een stuk milieuvriendelijker. We moeten nog gaan afwachten of het systeem tot grote verschuivingen of koersschommelingen gaat leiden. De tijd zal het leren!

Om te bepalen of het beter is om nu in ethereum te beleggen, is het slim om u goed te verdiepen in de technologie achter beide munten. Het lijkt er sterk op dat de technologie van ethereum beter in elkaar zit. De bitcoin heeft alleen nog wel het voordeel dat de naamsbekendheid van de munt een stuk groter is. Mocht ethereum meer in het nieuws komen, dan kan het zeker zo zijn dat de ethereum koers nog veel verder in waarde gaat toenemen.


 

De koers van Ethereum

Plus500 maakt het al sinds januari 2016 mogelijk om in ethereum te beleggen. Het was toen nog mogelijk om voor 1 dollar, één ether te schaffen. In januari 2017 was de koers al opgelopen naar $9 per ether. De echte koersexplosie heeft dit jaar plaatsgevonden. Ethereum is de afgelopen maanden meerdere keren over de kop gegaan. Steeds meer mensen en multinationals zien de potentie van deze munt en experts denken dat ethereum zomaar eens de beste cryptovaluta van de wereld kan worden. Het is via de onderstaande koersgrafiek direct mogelijk om de koers van ethereum te bekijken en te analyseren. Wat denkt u? Gaat deze cryptovaluta verder stijgen? Het is hier ook direct mogelijk om in deze valuta te beleggen. *CFD service. 80,5% verliest geld.

 

Waar Ethereum kopen?

Interesse om Ethereum te kopen? Groot gelijk! Het is zeer waarschijnlijk dat deze cryptovaluta nog veel verder gaat stijgen. Vandaag beleggen in cryptomunten, betekent dat u de grote massa voor bent. Voordat we het weten is de koers van de munt nog veel verder opgelopen!

Ethereum kopen is eigenlijk erg eenvoudig. Maak een account aan bij onze favoriete broker, Plus500! Het is dan al binnen 5 munten mogelijk om Ethers te kopen!

Klik op de banner hiernaast om direct gebruik te maken van alle mogelijkheden die de broker te bieden heeft! Weinig geld beschikbaar? Geen probleem! Het is al vanaf €100,- mogelijk om mee te doen met deze waanzinnige trend!

Geen interesse om te beleggen met echt geld? Het kan dan zeker interessant zijn om gebruik te maken van de demo-account met €40.000,- demogeld. Het demogeld zorgt ervoor dat u veel beurservaring op kunt doen. Experimenteer met duizenden verschillende beleggingsproducten.

Ethereum kopen? Begin hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *