Google
Google

Beleggen in Ethers

Beleggen in Ethers (Ethereum) is hier mogelijk!

Eén van de nieuwste uitvindingen is de Ether (Ethereum). Ether of Ethereum is een heel systeem op zich en is meer dan alleen maar een crypto currency zoals de Bitcoin of de Litecoin. Het is via deze manier van programmeren mogelijk om alles met elkaar te verbinden. Eigenlijk is het dus een nog betere versie van het internet.

Er is een dikke kans dat Ethereum de nieuwe Bitcoin 2.0 wordt. De koerspotentie van Ethereum is enorm. Interesse om in Ethers te beleggen? Begin hier met het beleggen in Ethers. Lees snel verder!

Ethers (Ethereum) kopen is hier mogelijk!

 

Wat is Ethereum?

Experts zijn enthousiaster over Ethers dan over Bitcoins of Litecoins. De reden hiervoor is dat Ethers ook door andere programmeertalen worden ondersteund. Dit zorgt ervoor dat Ethers makkelijker zijn in te zetten voor allerlei ontwikkelingsprojecten. Om dit nog even iets duidelijker uit te leggen. Bitcoins en Litecoins zijn in feite alleen maar crypto currency’s. Met Ethers en de Ethereum technologie is het ook mogelijk om aandelen uit te geven, social mediaplatforms te starten, testamenten op te stellen, politieke systemen op te zetten etc. De mogelijkheden zijn eigenlijk veel breder dan bij de andere crypto currency’s.

Het grote voordeel van Ethers ten opzichte van Bitcoins of Litecoins is ook dat de data niet muteerbaar is. Zelfde de programmeur kan het contract niet meer veranderen nadat het is gepubliceerd. Dit zorgt ervoor dat hackers en andere ongewenste figuren niet zomaar iets ongedaan kunnen maken.

 

De koers van Ethereum explodeert!

Ethereum zou zomaar eens de beste crypto currency van de wereld kunnen worden. Nog beter zelfs dan de Bitcoin! Belangrijke bedrijven zoals Microsoft, ING en Samsung doen mee met de Ethereum Alliance. Dit is een samenwerkingsverband om de technologie van de cryptomunt nog verder te verbeteren.

De prijs van Ethereum is de laatste tijd aan het exploderen. In januari 2016 was het nog mogelijk om Ethereum voor $1 te kopen. Rond de jaarwisseling was dit al opgelopen naar ongeveer $8. De prijs is nu nog sneller aan het oplopen. Meer weten? Het is hieronder direct mogelijk om de koers van Ethereum te bekijken. Het is ook direct mogelijk om in deze valuta te beleggen.

 

Waar Ethereum kopen?

Interesse om Ethereum te kopen? Groot gelijk! Het is zeer waarschijnlijk dat deze cryptovaluta nog veel verder gaat stijgen. Wees er dus snel bij, want voordat we het weten is de koers van de munt nog veel verder opgelopen!

Ethereum kopen? Maak een account aan bij de broker Plus500! Het is dan al binnen 5 munten mogelijk om Ethers te kopen!

Klik op de banner hiernaast om direct gebruik te maken van alle mogelijkheden die de broker te bieden heeft! Weinig geld beschikbaar? Geen probleem! Het is al vanaf €100,- mogelijk om mee te doen met deze waanzinnige trend!

Ethereum kopen? Begin hier! (al mogelijk vanaf €100!)
 

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct aandelen kopen?

Broker Plus500 logo *Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Google