Wilt u beleggen in CFD’s?

Wilt Beleggen in CFD'su beleggen in CFD’s? Dit biedt u de mogelijkheid om een behoorlijk rendement te maken, terwijl u daar aan de andere kant slechts een beperkte investering voor nodig heeft. Dat heeft te maken met de hefboom die u gebruikt.

Dit zorgt ervoor u geld kunt lenen om een groter kapitaal te beleggen, zonder dat u daar op korte termijn rente over hoeft te betalen. Houd er rekening mee dat het beleggen in CFD’s relatief grote risico’s met zich meebrengt. Zorg ervoor dat u voldoende ervaring heeft met het beleggen in het algemeen, zodat u geen te grote risico’s neemt. Daarnaast kunt u eerst eens droog beleggen in CFD’s, om na te gaan wat de impact is op uw kapitaal en hoe u hier het best gebruik van kunt maken.

 

Gebruik een hefboom

Wilt u beleggen in CFD’s? Zorg er dan voor dat u de werking van de hefboom goed begrijpt. In het Engels spreken we van leverage. Het gaat om een lening die u afsluit, om het kapitaal dat u tot uw beschikking heeft uit te breiden. Een kapitaal van €100 zal bij een hefboom van 50:1 leiden tot een nieuw kapitaal van €5.000. Dat betekent dat een rendement van 5% ineens €250 oplevert, in plaats van €5 bij een investering van €100. Andersom betekent dit echter ook dat een negatief rendement een stuk harder aan zal komen.

U kunt de hefboom gebruiken om een groot kapitaal te beleggen en op die manier een aantrekkelijk absoluut rendement te maken. Bij een vergelijkbaar relatief rendement kunt rekenen op een grotere netto opbrengst, dankzij het grotere kapitaal waarmee u belegt. Het beleggen in CFD’s kan er op die manier bij een relatief kleine eigen inleg toch voor zorgen dat u honderden of duizenden euro’s rendement maakt. Houd er rekening mee dat het beleggen in CFD’s veel risico met zich meebrengt. Indien u erin slaagt meer dan 50% van de posities met winst te sluiten kunt u flink verdienen aan het beleggen in CFD’s.

 

Long en short

Het voordeel van het beleggen in CFD’s is bovendien dat u zowel long als short kunt gaan. U kunt een positie openen op het moment dat u verwacht dat de koers in waarde op zal lopen, maar ook op het moment dat u een daling verwacht kunt u hier gebruik van maken. Dat betekent dat u in principe op ieder moment kunt handelen en u de koerswinst kunt maken waar u naar op zoek bent. Probeer de trends in de markt goed te herkennen, om het beleggen in CFD’s succesvol toe te passen en zoveel mogelijk posities positief te kunnen sluiten.

 

Online broker

Wilt u beleggen in CFD’s? U kunt dit doen bij een online broker, waar u zelf een account aan kunt maken. U maakt er bijvoorbeeld eerst een demo account aan, om vervolgens eventueel echt geld te storten. Dankzij het demo account kunt u droog beleggen en een idee krijgen van de transacties die u uitvoert en de gevolgen die dit heeft. Heeft u het beleggen in CFD’s goed onder de knie? Dan kunt u zelf geld inleggen en gebruik maken van de hefboom om aan het rendement van uw belegging te werken.

De broker Plus500 biedt een CFD service. Deze zorgt ervoor dat het mogelijk is om in CFD’s te beleggen. Open dan ook nu direct een rekening bij deze broker.

 

Begin met CFD’s *CFD service. 76,4% verliest geld

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.