Cardano kopen of verkopen? Lees er hier alles over!

valuta cardano

Cardano is een relatief nieuwe cryptovaluta die de afgelopen weken ontzettend hard in marktwaarde is gestegen. Analisten verwachten dat Cardano tot de top coins van 2018 gaat behoren. Ze gaan ervan uit dat de marktwaarde naar de 200 miljard dollar kan oplopen.

Ook is de verwachting uitgesproken dat Cardano uiteindelijk meer waard gaat worden dan Ethereum. Als dat zo is, is er in ieder geval nog voldoende koerspotentieel!

Interesse om in Cardano te beleggen? Erg slim om te doen! Qua marktwaarde biedt Cardano nog veel mogelijkheden tot groei. Het zou over een aantal maanden zomaar kunnen zijn dat Cardano zelfs de belangrijkste cryptomunt ter wereld wordt! Profiteer van de huidige lage koers van Cardano, want deze kan razendsnel gaan toenemen!

Cardano kopen of verkopen is hier mogelijk! *80.5% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

 

 

Wat is Cardano?

Cardano is een gedecentraliseerde, open-source cryptovaluta. Het protocol zit erg slim in elkaar doordat het is opgebouwd uit verschillende lagen. Door deze structuur voorziet Cardano in de ontwikkeling van veel meer geavanceerde mogelijkheden dan dat voorloper Ethereum kan doen. Het is de bedoeling om eerst de transactieverwerkingslaag (settlement layer) te verbeteren. Nadat deze laag naar behoren functioneert zal een aparte computing laag worden toegevoegd om zo slimme contracten te kunnen verwerken.

Het cryptogeld van Cardano heet ADA. ADA wordt op steeds meer en meer crypto exchanges gelanceerd en vooral in Japan is deze valuta momenteel razend populair. Japanners zien Cardano als de ultieme oplossing als het gaat om corrupte overheden, slechte transactiesnelheden en hoge transactiekosten.

 

De speerpunten van Cardano

 

Handel in Cardano met onze tijdelijke actie!

Het is op verschillende manieren mogelijk om in Cardano te handelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een Wallet aan te maken. In deze Wallet kun je vervolgens je Cardano veilig opbergen. Door gebruik te maken van een Wallet ben je er zeker van dat je op lange termijn mee kunt doen met de stijgende cryptocurrency markt.

Het is ook mogelijk om een account aan te maken bij een broker zoals Plus500. Plus500 maakt het mogelijk om te speculeren op koersstijgingen of koersdalingen van de munt. Profiteer van de huidige lage Cardano koers, want deze kan razendsnel gaan toenemen!

Aandelenkopen.nl heeft een tijdelijke actie! Als u nu een account aanmaakt bij Plus500 hoeft u maar €100,- te storten. Het is dus al mogelijk om te beginnen met beleggen in cryptocurrency’s vanaf €100,-! Er hoeft dus niet veel geld te worden gestort om te kunnen beginnen met beleggen in deze geweldige hype! *80.5% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Beleggen met 100 euro

Cardano kopen of verkopen? Begin hier! *80.5% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *