Beleggen in Bitcoin cash is hier mogelijk! *CFD service. 80,5% verliest geld.

Bitcoin cash

Bitcoin cash is een afsplitsing van de welbekende cryptovaluta bitcoin. Bitcoin cash is op 1 augustus 2017 in het leven geroepen met het doel om de rekenkracht van de originele bitcoin te ontzien en/of eventueel zelfs de beste cryptovaluta ter wereld te worden.

De afsplitsing van de bitcoin wordt ook wel een hard fork genoemd. Hard fork betekent dat er een radicale verandering aan het protocol van een bestaand transactiesysteem plaatsvindt. Door de hard fork wordt het oude protocol als gedateerd of zelfs als overbodig gezien. Betekent dit nu dat de originele Bitcoin binnenkort niet meer bestaat? Niet perse, maar feit is wel dat Bitcoin cash een bepalende rol in de cryptovaluta markt gaat krijgen.

Bitcoin cash kopen/verkopen? *CFD service. 80,5% verliest geld.

 

Wat is Bitcoin cash?

Bitcoin cash is de nieuwste cryptovaluta die u de mogelijkheid geeft om mooie rendementen te behalen. Bitcoin cash is ontstaan als gevolg van een afsplitsing van de originele Bitcoin. Een aantal Bitcoin aanhangers waren van mening dat de originele Bitcoin te traag werd als het ging om verwerken van transacties. De originele Bitcoin kon maar een maximum aantal van 7 transacties per seconde uitvoeren. De sterke aandacht op veiligheid zorgde ervoor dat er altijd een verificatie moest plaatsvinden. Deze verificatie kostte uiteraard tijd.

Er ontstond gedoe in de Bitcoin wereld. Experts werken natuurlijk hard aan het verbeteren van de snelheid van de originele Bitcoin, maar sommige aanhangers vonden dit proces te lang duren. De splitsing (hard fork) werd daarom onvermijdelijk.

De Bitcoin cash bestaat pas sinds 1 augustus 2017 en is dus nog maar erg recent geleden op de markt verschenen. De bitcoin cash koers schommelde gelijk al enorm. De handel begon op een koers van zo’n 250 a 300 dollar. In de eerste dagen steeg de munt naar een waarde van zo’n 700 dollar. De marktkapitalisatie van Bitcoin cash was op dat moment al hoger dan die van Ripple. De koers van deze nieuwe munt is nu weer iets teruggevallen en het lijkt erop dat beleggers nog even goed moeten kijken welke waarde ze deze cryptovaluta willen geven.

De toekomst van Bitcoin cash lijkt er hoe dan ook rooskleurig uit te zien. Door verbeterde technieken en door veel berichtgeving en aandacht in de media lijkt het niet lang te duren voordat ook piet particulier deze cryptovaluta wil gaan aanschaffen. Meer weten? Bekijk ook de onderstaande video over deze nieuwste valuta!

 

Waar Bitcoin cash kopen?

Interesse om in Bitcoin cash te handelen? Helaas is het nog niet overal mogelijk om in deze cryptovaluta te beleggen. Gelukkig biedt onze favoriete broker, Plus500 wel de mogelijkheid om in deze munt te investeren. Kies voor long of shortposities en bepaal eenvoudig het bedrag dat u in de positie wilt gaan inleggen. De CFD-broker Plus500 biedt naast Bitcoin cash ook talloze andere cryptovaluta’s aan. Denk hierbij aan de originele Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin en Dash coin. De mogelijkheden zijn dus enorm! Let er wel op dat de schommelingen in deze markt enorm zijn. Uw vermogen loopt daarom zowel op de korte termijn, maar ook op de lange termijn gevaar. *CFD service. 80,5% verliest geld.

 

Tips bij het kopen van bitcoin cash

Als u bitcoin cash wilt kopen is het goed om altijd op de hoogte te zijn van de grote volatiliteit die gepaard gaat met deze producten. Cryptovaluta’s kunnen op de korte termijn meerdere procenten stijgen of dalen. Ga niet wakker liggen van deze schommelingen en zorg ervoor dat u over een sterke maag beschikt. Stop ook niet al uw geld in één specifieke cryptovaluta, maar doe aan risicospreiding.

Bij het kopen van cryptovaluta’s is het altijd erg belangrijk om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Door op de hoogte te blijven over de laatste trends en ontwikkelingen in deze markt, bent u in staat om betere beslissingen te maken.

Bitcoin cash kopen/verkopen? Begin hier! *CFD service. 80,5% verliest geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *