Wilt u beleggen in futures?Beleggen in futures

Wilt u graag beleggen in futures en daar meer over weten, of bent u als beginnende belegger op zoek naar een interessante mogelijkheid om van start te gaan? De futures bieden u een overzichtelijk product. U kunt bijvoorbeeld speculeren op de koers van olie, goud of die van de verschillende indices als de AEX. Futures vragen u als het ware te voorspellen hoe de koers zich zal ontwikkelen.

Slaagt u erin dit goed te voorspellen? Dan kunt u de contracten met winst verkopen en maakt u een aantrekkelijk rendement. U maakt met futures gebruik van derivaten, waarvan de waarde afhangt van de ontwikkeling van de onderliggende assets zoals de verschillende indices of grondstoffen.

 

Beleg hier in futures!

 

Wat is beleggen in futures

Het beleggen in futures houdt in dat u voorspelt of een bepaalde koers zal stijgen of zal dalen. Des te verder vooruit u dit goed kunt voorspellen, des te beter het mogelijk is om hier een aantrekkelijk rendement mee te realiseren. Het voordeel van futures is bovendien dat u zowel long als short kunt gaan. Dit betekent dat u de mogelijkheid heeft te profiteren van zowel een stijging als een daling van de koers. Voorspel met het beleggen in futures hoe de koers zich zal ontwikkelen en profiteer op het moment dat de voorspelde ontwikkeling inderdaad plaatsvindt.

 

Lage spread

Een bijkomend voordeel van de futures is dat u kunt rekenen op lage kosten, iets dat u onder andere kunt zien aan de lage spread. Dit is het verschil tussen de prijs bij aankoop en de prijs bij verkoop, wat bepaalt welk deel van het bedrag u aan de beurs en broker betaalt. Des te lager de spread, des te gemakkelijker het is om een positief rendement te maken op basis van een kleine verandering van de koers. Dankzij het geautomatiseerde proces achter de futures kunt u hier op een voordelige manier in beleggen en toe werken naar een positief rendement.

 

Beleggen in derivaten

Het beleggen in futures heeft betrekking tot beleggen in derivaten, waarmee u ervoor zorgt dat u de daadwerkelijke assets niet hoeft aan te schaffen. Dit maakt het onder andere mogelijk om gebruik te maken van leverage, de hefboomwerking. U kunt als het ware geld lenen, om dit een paar uur vast te houden en hier een groot aantal futures mee aan te schaffen. Dankzij de hefboom kunt u het rendement flink vergroten. Houd er aan de andere kant rekening mee dat dit ook meer risico met zich meebrengt. Begin bij voorkeur met het eenvoudig beleggen in futures, om de markt beter te kunnen leren kennen.

 

Waar kunt u beleggen in futures?

Als u interesse heeft om te gaan beleggen in futures, dan is het bij Plus500 direct mogelijk om hier mee aan de slag te gaan. Het is via de onderstaande link direct mogelijk om te gaan beleggen bij de broker.

 

Ga hier direct beginnen met beleggen in futures!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *