Google
Google

Beginnen met beleggen

Beginnen met beleggenBeginnen met beleggen is erg slim om te doen en kan erg winstgevend voor u uitpakken. Eigenlijk is beleggen eenvoudiger dan de meesten denken, maar u moet wel weten wat u moet doen.

Om u goed op weg te helpen geven we hier de juiste basiskennis om te gaan beginnen met beleggen. Vergeet alle moeilijke beurswijsheden en beleggingstermen dus maar even. Tijd om te kijken hoe u succesvol kunt gaan beginnen met beleggen!

Beleggen? Begin hier direct!

 

Waarom beginnen met beleggen?

Een leuke vakantie? Een nieuwe auto? De aankoop van een huis? Uw pensioen? Het zijn allemaal hele leuke, maar helaas ook geldverslindende projecten. Vrijwel iedereen werkt voor hun geld, opzich niks mis mee, maar hoe cool zou het zijn als u uw geld aan het werk kunt gaan zetten!

De beste manier om uw geld aan het werk te zetten is het beginnen met beleggen. Beleggen lijkt heel eng en natuurlijk crasht de beurs af en toe, maar juist zulke crashes bieden enorme kansen. Historisch gezien is het mogelijk om 6% rendement per jaar op de beurs te behalen. Lijkt dit niet veel? Dat is het zeker wel! Bekijk eens het volgende voorbeeld:

Rico is 25 jaar en beschikt over €10.000,-. Hij wil de €10.000,- op de beurs gaan beleggen om zo een leuk extra bedrag voor zijn oude dag (65 jaar) te creëren.  De €10.000,- zal in zijn leven groeien naar een bedrag van €102.857,-. (€10.000,- x 1,06 ^40 = €102.857,-). Rico behaalt dus op lange termijn een winst van €92.857,-!

Natuurlijk snappen we het als u misschien niet €10.000,- beschikbaar heeft om te beleggen. We snappen het ook als u geen beleggingshorizon van ruim 40 jaar heeft. Het is daarom natuurlijk altijd mogelijk om met kleinere bedragen voor kortere termijn te beleggen. Ook op de korte termijn bestaan er altijd leuke handelskansen die voor het oprapen liggen!

Bij onze favoriete broker is het mogelijk om met een hefboom te beleggen. Dit zorgt ervoor dat u op korte termijn met maar weinig geld toch veel koopkracht krijgt. €100,- kan op deze manier zomaar €1000,- waard worden. Winsten behalen zal op deze manier veel sneller mogelijk zijn.

 

Hoe beginnen met beleggen?

Het is als beginnende belegger natuurlijk erg spannend om te beginnen en misschien voelt u zich nog niet helemaal op uw gemak om eigen geld in te zetten. Laat u niet bang maken door allerlei moeilijke beleggingstermen en beurswijsheden en ga gewoon beginnen met beleggen!

Het is al binnen 5 minuten mogelijk om een account aan te maken bij één van de beste brokers ter wereld. Interesse om te gaan beleggen? Volg de volgende 3 stappen en begin direct!

  1. Neem onze interessante snelcursus beleggen door.
  2. Open een gratis demo account met €20.000,- nepgeld.
  3. Stort echt geld!
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google