Beleggen

Beleggen? Bekijk hier alle mogelijkheden!

Beleggen op de beursBeleggen is een werkwoord. Net zoals bij zwemmen, fietsen, hardlopen of basketballen zult u tijd moeten investeren om kennis en ervaring op te kunnen doen. Beleggen is een leerproces dat ook geld kan kosten. Als u echter voldoende moeite neemt kunt u een succesvol belegger worden en  zult u gaan profiteren van mooie rendementen.

Of u nou een beginnende belegger of een gevorderde belegger bent, u bent hier aan het goede adres. Aan de linkerzijde vindt u allerlei soorten artikelen op het gebied van beleggen. Neem deze goed door, zodat u over meer kennis beschikt.

Het letterlijk kopiëren van koopadviezen van deze of van andere sites is overigens erg onverantwoord en niet verstandig. Zorg ervoor dat u uw eigen strategieën ontwikkelt en zelf aan de slag gaat met het leerproces! Zorg er dus ook voor dat u weet wat u doet, op deze manier wordt het beleggen een stuk winstgevender.

Begin hier direct met het beleggen op de beurs via CFD’s! *CFD service. 76,4% verliest geld

 

Wat is beleggen?

Beleggen is niks anders dan geld investeren voor de korte of de lange termijn, met als doel om in de toekomst een financieel voordeel te behalen. Beleggers willen een hoger rendement behalen dan bijvoorbeeld op een spaarrekening. Dit hogere rendement houdt in veel gevallen wel in dat er ook een hoger risico bestaat op het verliezen van uw investering.

Beleggen kan in ontzettend veel verschillende beleggingsproducten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te investeren in honderden of zelfs duizenden verschillende aandelen. U kunt ook voor grondstoffen, valuta’s of indexen kiezen. Het is dus mogelijk om in talloze financiële producten te investeren.

Er kan ook een onderscheid worden gemaakt tussen korte termijn en lange termijn beleggen. Dit heeft ook een grote invloed op uw beleggingsstrategie en de wijze waarop u omgaat met het maken van analyses en beslissingen. De mogelijkheden bij het beleggen zijn in ieder geval gigantisch. Het is erg goed als u ook gaat profiteren van deze mogelijkheden en kansen.

 

Succesvol beleggen

Wanneer iemand Warren Buffettvoor het eerst gaat beleggen, zal diegene fouten maken. Dit hoort nou eenmaal bij het leerproces. Helaas haken veel beleggers al snel af wanneer ze een paar verkeerde beslissingen hadden genomen. Een gedeelte van de beleggers zal dan helaas ook nooit succesvol worden.

Toch is er hoop! Door kennis op de juiste manier toe te passen is het echt mogelijk om heel veel geld te verdienen bij het aandelen kopen. Wanneer u de goede beslissingen maakt, zult u zien dat uw vermogen gigantisch gaat toenemen. Denk bij zulke beleggers aan bijvoorbeeld Warren Buffett. Hij bezit miljarden en dit alles heeft hij opgebouwd door succesvol te beleggen. Door elke keer de juiste beslissingen te nemen, ontstond er bij hem als het ware een “vliegwieleffect”. Door samengestelde interest groeide zijn vermogen enorm en dit wordt dan ook wel het achtste wereldwonder genoemd.

Warren Buffett is maar één succesvolle belegger, maar er zijn er talloze op te noemen. Velen zijn echter niet zo bekend als Warren Buffett en het is dan ook verstandig om u verder te verdiepen in succesvolle beleggers en de manier waarop zij deze successen hebben behaald.

 

Onze eigen resultaten!

We weten ook wel is leuke winsten te boeken bij het beleggen op de beurs, maar komen natuurlijk nog lang niet in de buurt van Buffett’s resultaten. Als we wat meer kapitaal hadden, konden we meer bereiken, maargoed tot die tijd nog maar lekker doorgaan met beleggen. We zijn trouwens ook erg benieuwd naar uw resultaten. Stuur eens een mail naar info@aandelenkopen.nl. Altijd leuk om contact te krijgen!

Winst met Plus500

 

Beleggen bij een broker

Om succesvol te kunnen beleggen, is er dus kennis, doorzettingsvermogen, energie, tijd en geld nodig. De beloning is echter super. Naast het geld dat ermee wordt verdiend, is het ook zo dat het u veel vrijheid kan bieden. U houdt uiteindelijk namelijk veel meer tijd over om andere dingen te doen.

Er is nog één belangrijk punt dat we nog niet hebben besproken. Om te kunnen beleggen moet u eerst opzoek gaan naar een broker. Er zijn meerdere brokers die zich richten op de Nederlandse markt. We adviseren de CFD-broker Plus500. *CFD service. 76,4% verliest geld.

Bij deze broker is het mogelijk om te beleggen met een hefboomeffect. Dit houdt in dat u al met een bedrag van €100,-, goede rendementen kunt behalen. Zowel uw winsten als uw verliezen worden als het ware vergroot, u kunt daardoor op de korte termijn erg leuke resultaten behalen. Naast het hefboomeffect, bestaan er ook andere voordelen die interessant zijn. Denk aan de vele grafieken en indicatoren die u kunt bekijken en instellen, de mogelijkheid tot levenslange demo accounts, lage commissies en lage transactiekosten.

 

Stappenplan beginnen met beleggen

  1. Bekijk onze snelcursus.
  2. Schrijf u in bij de CFD-broker Plus500!
  3. Begin met beleggen met echt geld: mogelijk vanaf €100,- *CFD service. 76,4% verliest geld
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google

Direct CFD’s kopen of verkopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo account en ontvang €40.000!  

CFD's zijn complexe producten met een hoog risico om geld te verliezen vanwege de hefboom. Tussen 74-89% van de particuliere beleggers verliest geld met het handelen in CFD's. Bedenk daarom of je het hoge risico om geld te verliezen kunt dragen.