Arcadis aandelen

Arcadis (ARCADIS, moet eigenlijk met hoofdletters) is een Nederlandse onderneming met een focus op advies- en ingenieursaspecten. De oprichting van Arcadis vond plaats in 1888 en het hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam. De omzet van Arcadis bedroeg ongeveer €3,42 miljard in 2015, de bijbehorende winst hiervan bedroeg €98,7 miljoen in datzelfde jaar.

Arcadis aandelen

Momenteel is Arcadis actief in meer dan 70 landen en er werken wereldwijd zo’n 27.000 medewerkers bij de onderneming. De onderneming houdt zich bezig met infrastructuur, gebouwde omgevingen en milieu. Arcadis is niet zo goed bekend bij veel mensen. Zonde want de onderneming heeft zeker veel te bieden.

Als er naar de aandelen wordt gekeken is er te zien dat het aandeel een stabiele stijging heeft vertoond. Er is geen grote volatiliteit en het kan dan ook goed worden gezien als een defensief aandeel. Bekijk ook de onderstaande video om meer te weten te komen over de strategie van Arcadis.

Arcadis verwachtingen – De toekomst van Arcadis

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Arcadis verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Cijfers Arcadis

Uit de jaarcijfers van 2015 bleken de volgende kernaspecten: Het balanstotaal bedroeg €2,8 miljard en het eigen vermogen bedroeg zo’n €1 miljard. De positie van het eigen vermogen is dan ook voldoende en Arcadis beschikt over voldoende middelen voor het geval er een tegenvaller zou ontstaan. Meer weten over Arcadis? Ga dan naar de Facts & Figures van Arcadis. De omzet en nettowinst bedroegen in 2015 respectievelijk €3,42 miljard en €98,74 miljoen. Daarnaast zijn er de volgende kerncijfers per aandeel vast te stellen:
  • Eigen vermogen per aandeel: €11,72
  • Koers-/winstverhouding: 16,17
  • Winst per aandeel: €1,15

Arcadis aandelen

Arcadis wordt door sommigen gezien als een saai aandeel. De aandelen maken vrijwel nooit onverwachte bewegingen en als belegger kunt u op de korte termijn dan ook geen grote rendementen boeken. Op de langere termijn is het echter wel mogelijk om goed met deze aandelen te scoren.

In het verleden hebben de aandelen van Arcadis goede rendementen vertoond. Elk jaar werd er omzetgroei geboekt en ditzelfde werd ook opgemerkt als het gaat om de winst van de onderneming. Als langere termijn belegger zijn Arcadis aandelen erg interessant en het is de moeite waard om u in deze onderneming te verdiepen.

Arcadis aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Arcadis? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Arcadis koers, de verwachtingen en toekomst van Arcadis en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Arcadis aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Arcadis aandelen. Als je Arcadis aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Arcadis – Wat is de waarde van aandelen Arcadis ?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Arcadis kost. Het aandeel Arcadis is te vinden op de AMS, de afkorting op de beurs is ARCAD.

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Arcadis aandeel te kopen.

Arcadis kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Arcadis aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Arcadis en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Arcadis. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Arcadis kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Arcadis aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.