Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Arcadis aandelen

Arcadis NV, beter bekend als Arcadis, is gevestigd in Nederland aan Symphony , Gustav Mahlerplein 97-103, 1082 MS, te Amsterdam.

 

Het Arcadis NV-aandeel had op 24-11-2022 een openingskoers van €37,58, de hoogste koers was €37,82 en de laagste koers was €37,40. De slotkoers was €37,68 en is daarmee met 0,80% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Arcadis cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Arcadis-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Arcadis kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Arcadis aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Arcadis? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Arcadis-koers, de verwachtingen en toekomst van Arcadis en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Arcadis-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Arcadis-aandelen. Als je het Arcadis-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Arcadis Koers - Wat is de waarde van aandelen Arcadis

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Arcadis was. The stock Arcadis can be found of the abbreviation of the exchange is ARCAD.

Beurskoers Arcadis | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Arcadis verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Arcadis verwachtingen – De toekomst van Arcadis

Arcadis aandelenIn deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Arcadis verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Arcadis

Arcadis (ARCADIS, moet eigenlijk met hoofdletters) is een Nederlandse onderneming met een focus op advies- en ingenieursaspecten. De oprichting van Arcadis vond plaats in 1888 en het hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam. De omzet van Arcadis bedroeg ongeveer €3,42 miljard in 2015, de bijbehorende winst hiervan bedroeg €98,7 miljoen in datzelfde jaar.

Momenteel is Arcadis actief in meer dan 70 landen en er werken wereldwijd zo’n 27.000 medewerkers bij de onderneming. De onderneming houdt zich bezig met infrastructuur, gebouwde omgevingen en milieu. Arcadis is niet zo goed bekend bij veel mensen. Zonde want de onderneming heeft zeker veel te bieden.

Arcadis aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Arcadis-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Arcadis-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie