Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Aphria aandelen

Aphria Inc, beter bekend als Aphria, is gevestigd in Canada aan 269 Erie St S, P.O. Box 20009, N8H 3C4, te Leamington. De CEO van het bedrijf is Irwin Simon.

 

Het Aphria Inc-aandeel had op 30-04-2021 een openingskoers van $15,17, de hoogste koers was $15,95 en de laagste koers was $15,06. De slotkoers was $15,38 en is daarmee met 0,45% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Aphria cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Aphria-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Kosten en opbrengsten 297,4 mln
Valuta USD
EBIT -49.765.112
Fiscale datum 31-05-2020
Brutowinst 119,3 mln
Inkomstenbelasting 2,8 mln
Netto inkomen -61.451.443
Operationele kosten 466,5 mln
Operationele inkomsten -49.765.112
Inkomsten voor belasting -58.607.370
Rapportagedatum 29-07-2020
Research and development-kosten 1,9 mln
Totale omzet 416,7 mln

Aphria kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Aphria aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Aphria? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Aphria-koers, de verwachtingen en toekomst van Aphria en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Aphria-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Aphria-aandelen. Als je het Aphria-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Aphria Koers - Wat is de waarde van aandelen Aphria

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Aphria was. The stock Aphria can be found of the abbreviation of the exchange is APHA.

Beurskoers Aphria | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Aphria verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

APHRIA verwachtingen – De toekomst van APHRIA 

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen. 

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de APHRIA verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Wat is Aphria?

Aphria Inc. werd opgericht in 2013 met de visie om cannabis van hoge kwaliteit te produceren onder de meest natuurlijke groeiomstandigheden. Aphria zag een toekomst in cannabis en besloot om meer dan 60 jaar commerciële landbouw en kasexpertise toe te passen om een paar medicinale cannabisplanten te kweken. Die eerste planten groeiden uit tot een paar miljoen, en sindsdien zijn ze een vooraanstaand wereldwijd cannabisbedrijf geworden. Met een focus op duurzaamheid, maken hun ultramoderne kassen en teeltactiviteiten, verwerkings- en distributiefaciliteiten en eersteklas laboratoria Aphria tot één van 's werelds toonaangevende volledig geïntegreerde cannabisbedrijven.

Bovendien zijn waarden erg belangrijk voor Aphria, ze streven erna om mensen op de eerste plaats te zetten, het goede voorbeeld te geven, het respecteren van de aarde en nemen verantwoordelijkheid ter harte.

Wat gaat Aphria doen in de toekomst?

Aphria brengt baanbrekende innovatie op de wereldwijde cannabismarkt door zich te concentreren op onbenutte kansen en ondersteund door de nieuwste technologieën. Het is daarom ook erg interessant om te kijken wat Aphria in de toekomst gaat doen en wat we de komende jaren kunnen verwachten.

Innovatie

Aphria Inc. verbindt innovatie en cannabis. De cannabisproducten van morgen zullen een revolutie teweegbrengen in de manier waarop hun patiënten en consumenten cannabis in hun leven integreren. Aphria Inc. brengt baanbrekende innovatie op de wereldwijde cannabismarkt door zich te concentreren op onbenutte kansen, ondersteund door de nieuwste technologieën.

Hun toonaangevende, gepatenteerde automatisering van hun productiefaciliteiten zal ervoor zorgen dat Aphria Inc. zijn concurrentievoordeel als de toonaangevende goedkope producent behoudt, waardoor hun laserfocus op product- en merkinnovatie mogelijk wordt.

Investeerders

Sinds 2013 hebben ze de basis gelegd voor een toonaangevend wereldwijd bedrijf, met teelt-, productie-, onderzoeks- en distributie-infrastructuur, evenals strategische investeringen en allianties om over de hele wereld te schalen. Aphria's sterke momentum, vooruitzichten en opties als een vooraanstaand wereldwijd cannabisbedrijf beloven aanzienlijke lange-termijn waarde voor aandeelhouders.

Aphria en Tilray

Aphria Inc. en Tilray, Inc., een wereldwijde pionier in onderzoek, teelt, productie en distributie van cannabis, zijn verheugd de lancering van de website aan te kondigen: www.aphriatilraytogether.com. Deze nieuwe, toegewijde bron is bedoeld om aandeelhouders van beide bedrijven te voorzien van relevante informatie, nieuws en updates in de aanloop naar de speciale aandeelhoudersvergaderingen waarop de respectievelijke aandeelhouders van Aphria en Tilray zullen stemmen over de resoluties die nodig zijn om de voorgestelde bedrijfscombinatie van de twee bedrijven te implementeren. Op de website kunnen aandeelhouders en andere geïnteresseerde partijen zich ook registreren voor transactie-updates die openbaar worden gemaakt, zodat zij informatie rechtstreeks op hun e-mailadressen ontvangen.

Wat kunnen we verwachten van de Aphria aandelen?

Aphria streeft erna de vertrouwde partner te zijn voor hun patiënten en consumenten door hen een gecultiveerde ervaring en gezondheid en welzijn te bieden door middel van hoogwaardige, gedifferentieerde merken en innovatieve producten

Hun visie is het leven van mensen ten goede veranderen, één persoon tegelijk, door de wereldwijde gemeenschap te inspireren en in staat te stellen hun allerbeste leven te leiden door hen producten te bieden die voldoen aan de behoeften van hun geest, lichaam en ziel en die een gevoel van welzijn oproepen.

Bovendien zal hun onvermoeibare focus op innovatie ervoor zorgen dat ze de komende jaren de evolutie van de cannabisindustrie zullen stimuleren.

Aphria aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Aphria-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Aphria-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie