Ant group aandelen

Beursgang Ant group 

Binnenkort gaat Ant group worden geïntroduceerd op de beurs. De eerste handelsdag komt er binnenkort aan! De beursgang datum voor Ant group is vastgesteld op datum. Het Ant group aandeel zal worden verhandeld worden op de beurs en kan straks gekocht worden bij  eToro  en DEGIRO Het is nog niet bekend voor welke prijs dit aandeel verhandelbaar zal worden. Wat wel vaststaat, is dat het bedrijf het erg goed doet en er veel behoefte is aan dit aandeel. Meerdere beursgangen zijn dit jaar op de eerste dag al 100% gestegen zoals Airbnb. Ook voor dit aandeel zijn de verwachtingen hoog dit jaar.  

Wil je direct inspelen om dit aandeel te kopen op de dag deze op de beurs komt? Dan is het belangrijk om alvast een account te hebben bij een goede internationale broker zoals eToro waar deze verkrijgbaar wordt. Of als je liever voor een Nederlandse broker wilt kiezen, dan kunnen wij DEGIRO aanraden. Via beide brokers kan je het aandeel direct op de IPO dag kopen zodat je het niet mist, je kan een dag van tevoren al een order klaarzetten.  

Wanneer gaat Ant group naar de beurs? Wij melden hier direct wanneer de officiële datum bekend is dat Ant group de beursgang maakt. Houdt deze pagina daarom in de gaten voor het laatste nieuws, zodat je direct Ant group ipo kan kopen. 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Wat is Ant Group?

Het Chinese Ant Group is opgericht in 2014 door Jack Ma, die tevens ook de oprichter van de Alibaba Group is. De betalingsdienstverlener biedt onder andere financiële betaalmogelijkheden op online handelsplatformen zoals AliExpres en Alibaba. De Ant Group is eigenaar van Alipay, China’s grootste digitale betaalplatform. Het bedrijf heeft meer dan 1 miljard gebruikers en hiervan gebruikt 700 miljoen de diensten van Ant Group maandelijks.

Eind 2020 zou de Ant Group de grootste beursgang ooit worden, maar hier is uiteindelijk een streep doorheen gezet. De oorzaak hiervan was dat de Ant Group door nieuwe financiële regelgevingen niet meer zou voldoen aan de voorwaarden van een beursnotering.

Wat gaat Ant Group doen in de toekomst?

Aan het einde van 2020 heeft de Ant Group een aantal tegenslagen gehad. Deze tegenslagen kwamen met name van de Chinese overheid. Het is daarom belangrijk om te kijken welke invloed deze ontwikkelingen op het bedrijf hebben en wat de volgende stappen van het bedrijf zullen zijn.

  • Focus op betalingsdiensten

De Ant Group is een hele grote speler op de financiële markt van China. De Chinese overheid heeft in december 2020 aangegeven dat het bedrijf moet stoppen met het verstrekken van consumentenkredieten en het verlenen van vermogensbeheerdiensten. Ant Group moet zich volgens de Chinese overheid volledig focussen op betalingsdiensten zoal Alipay.

  • Blokkering van de beursgang

In November van 2020 hield de regering ook de beursgang van de Ant Group tegen. Volgens de Chinese overheid zouden de regels waar het bedrijf zich aan moet houden veranderen en daarom zou een beursgang niet mogelijk zijn. Natuurlijk is het tegen hebben van de Chinese overheid voor een bedrijf als Ant Group niet echt gunstig.

  • Wanneer opnieuw een poging?

Volgens experts zou het lastig zijn om voor 2022 een nieuwe beursgang op te zetten. Dit heeft te maken met het implementeren van de constant veranderende Chinese financiële wetgeving.

Wat kunnen we verwachten van de Ant Group aandelen?

Als Ant Group opnieuw een beursgang opzet, dan zou dat potentieel de grootste beursgang ooit kunnen zijn. Dit zou dus al zo zijn in 2020, maar die beursgang werd toen geannuleerd. Echter is het niet te zeggen of het bedrijf dan alsnog de grootste beursgang ooit waarmaakt. We weten namelijk niet hoe de financiële resultaten komende jaren zullen uitpakken en welke andere beurs betreders er gaan komen.

De groei binnen de Chinese financiële markt is enorm en ook Ant Group speelt hier een belangrijke rol in. De groeiende markt biedt veel potentie voor het bedrijf, maar de Chinese overheid werkt niet lekker mee de laatste maanden. Zo zou eigenaar Jack Ma hebben uitgesproken dat de financiële campagne van de Chinese president te risicovol was en de innovatie zou beperken.

In de toekomst is er zeker een groei van Ant Group aanstaande. Wanneer de nieuwe beursgang komt is nog lastig te zeggen, ook is het niet zeker of deze er wel komt. Ik raad aan om het nieuws en de laatste ontwikkelingen omtrent het bedrijf te volgen. Zeker een nieuwe beursgang en de beperkingen van de Chinese overheid zijn belangrijk om in de gaten te houden.

Ant group verwachtingen – De toekomst van Ant group

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Ant group verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Ant group aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Ant group? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Ant group koers, de verwachtingen en toekomst van Ant group en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Ant group aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Ant group aandelen. Als je Ant group aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Ant group- Wat is de waarde van aandelen Ant group?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Ant group kost. Het aandeel Ant group is te vinden op de NYSE, de afkorting op de beurs is SQ.

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Ant group aandeel te kopen.

Ant group- Kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Ant group aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Ant group en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Ant group. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Ant group kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Antgroup aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.