Indicatoren

Verbeter hier uw basiskennis over indicatoren! Kompas voor technische analyse

Technische analyse richt zich op het analyseren van koersen om er zo voor te zorgen dat voorspellingen kunnen worden gedaan over het toekomstige koersverloop van aandelen, indexen, valuta’s en grondstoffen.

Om een goede technische analyse uit te kunnen voeren zijn er allereerst grafieken nodig waarin het koersverloop wordt weergeven. Op deze grafieken is het vervolgens mogelijk om indicatoren in te stellen.

Indicatoren helpen u bij het analyseren van het koersverloop en ze zijn als het ware uw kompas bij het uitvoeren van een technische analyse. In dit artikel worden diverse belangrijke indicatoren opgesomd. Wij raden u vervolgens aan om bij Plus500 aan de slag te gaan. Deze broker biedt diverse indicatoren aan en zo kunt u direct aan de slag met de praktijk!

 

Over indicatoren

Elke indicator heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Het is aan te raden om elke indicator uit te proberen en te bekijken wat deze indicator nou precies voor uw strategie kan betekenen. Beleggen is een werkwoord en u zult dus tijd moeten investeren in het oefenen en verbeteren van uw technieken. Bij het beleggen volgens de technische analyse is het van belang om te weten hoe elke indicator in elkaar zit, zodat u de juiste keuze kunt maken, bij het selecteren van uw indicatoren.

Het is niet verstandig alle indicatoren tegelijk toe te passen, aangezien het dan erg moeilijk is om voldoende kansen te zien en ook daadwerkelijk uit te kunnen voeren. Het is verstandiger om u te beperken tot een select aantal indicatoren, waarop u uw aan- en verkoopbeslissingen gaat beoordelen.

 

Ga hier direct experimenteren met indicatoren! *CFD service. 76,4% verliest geld

 

Welke indicatoren zijn er?

Er zijn talloze verschillende indicatoren die u kunt gebruiken. Elke technische analist heeft zijn voorkeur voor andere indicatoren. Zorg ervoor dat u voor uzelf uitzoekt wat het beste werkt. Bekijk onze artikelen over alle verschillende indicatoren en kom erachter wat het beste is bij het maken van juiste investeringsbeslissingen op basis van technische analyse! Maak gebruik van de volgende indicatoren:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google

Direct CFD’s kopen of verkopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo account en ontvang €40.000!  

CFD's zijn complexe producten met een hoog risico om geld te verliezen vanwege de hefboom. Tussen 74-89% van de particuliere beleggers verliest geld met het handelen in CFD's. Bedenk daarom of je het hoge risico om geld te verliezen kunt dragen.