Google
Google

Indicatoren

Verbeter hier uw basiskennis over indicatoren! Kompas voor technische analyse

Technische analyse richt zich op het analyseren van koersen om er zo voor te zorgen dat voorspellingen kunnen worden gedaan over het toekomstige koersverloop van aandelen, indexen, valuta’s en grondstoffen.

Om een goede technische analyse uit te kunnen voeren zijn er allereerst grafieken nodig waarin het koersverloop wordt weergeven. Op deze grafieken is het vervolgens mogelijk om indicatoren in te stellen.

Indicatoren helpen u bij het analyseren van het koersverloop en ze zijn als het ware uw kompas bij het uitvoeren van een technische analyse. In dit artikel worden diverse belangrijke indicatoren opgesomd. Wij raden u vervolgens aan om bij Plus500 aan de slag te gaan. Deze broker biedt diverse indicatoren aan en zo kunt u direct aan de slag met de praktijk!

 

Over indicatoren

Elke indicator heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Het is aan te raden om elke indicator uit te proberen en te bekijken wat deze indicator nou precies voor uw strategie kan betekenen. Beleggen is een werkwoord en u zult dus tijd moeten investeren in het oefenen en verbeteren van uw technieken. Bij het beleggen volgens de technische analyse is het van belang om te weten hoe elke indicator in elkaar zit, zodat u de juiste keuze kunt maken, bij het selecteren van uw indicatoren.

Het is niet verstandig alle indicatoren tegelijk toe te passen, aangezien het dan erg moeilijk is om voldoende kansen te zien en ook daadwerkelijk uit te kunnen voeren. Het is verstandiger om u te beperken tot een select aantal indicatoren, waarop u uw aan- en verkoopbeslissingen gaat beoordelen.

 

Ga hier direct experimenteren met indicatoren!

 

Welke indicatoren zijn er?

Er zijn talloze verschillende indicatoren die u kunt gebruiken. Elke technische analist heeft zijn voorkeur voor andere indicatoren. Zorg ervoor dat u voor uzelf uitzoekt wat het beste werkt. Bekijk onze artikelen over alle verschillende indicatoren en kom erachter wat het beste is bij het maken van juiste investeringsbeslissingen op basis van technische analyse! Maak gebruik van de volgende indicatoren:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google