GIN

Maak gebruik van GIN!GIN

Dit artikel is anders dan andere artikelen op Aandelenkopen.nl. Met behulp van een woordgrapje willen wij u een belangrijke factor bij het beleggen duidelijk maken. Normaal doen wij niet aan woordgrapjes, maar in dit geval is het best een handige manier om naar korte termijn beleggen aan te kijken. GIN staat voor:

check_16 Grafieken check_16 Indicatoren check_16 Nieuws

GIN staat natuurlijk ook voor het drankje, maar in dit geval gaan wij meer in op: Grafieken; Indicatoren en Nieuws.

 

Grafieken, Indicatoren, Nieuws (GIN)

Als korte termijn belegger is het belangrijk dat u rekening houdt met een aantal factoren. Belangrijke hierbij zijn: grafieken, indicatoren en nieuws. Het is bij het beleggen in aandelen op de korte termijn cruciaal om gebruik te maken van deze drie factoren. Wanneer u gebruik maakt van maar één van deze factoren, zult u geen goede resultaten kunnen behalen.

Grafieken

Grafieken zeggen veel over een koers bij het korte termijn beleggen. Ze geven inzicht over het verloop van een koers in het verleden. Wanneer een koers flink is gedaald, is het als korte termijn belegger een teken dat er wellicht een correctie naar boven kan plaatsvinden. Dit is uiteraard weer geheel afhankelijk van indicatoren en nieuws.

Indicatoren

Indicatoren spelen ook een belangrijke rol bij het korte termijn beleggen. Ze geven ondersteunende informatie aan de grafieken en dit zorgt ervoor dat ze een onmisbaar onderdeel zijn bij het beoordelen van koersen.

Nieuws

Nieuws is de derde factor van GIN. Wanneer een onderneming met kwartaalcijfers naar buiten komt, kunnen er grote fluctuaties plaatsvinden. Voor korte termijn beleggen blijft het daarom belangrijk om naar het nieuws te kijken.

De combinatie van de drie factoren zorgt ervoor dat het wel mogelijk is om korte termijn winsten te behalen op de beurs. Als u dus niet meer weet hoe het beleggen op de korte termijn werkt, is het verstandig om aan GIN te denken!

 

Geef een reactie