Google
Google

ADX

tips voor gevorderdenDe Average Directional Index (ADX) is interessante indicator!

De Average Directional Index, ofwel ADX is een interessante indicator die u als belegger kunt gebruiken bij uw beleggingsbeslissingen voor de korte termijn. Ga voor de andere indicatoren naar het artikel: Indicatoren. Dit artikel zorgt ervoor dat u weet hoe u de ADX moet toepassen. Want wat is ADX nu eigenlijk en wat zijn hier de voordelen van? Allereerst is het verstandig om de onderstaande video te bekijken!

 

ADX Interpreteren?

Nu dat u meer informatie heeft over de ADX, zal ik nog een aantal dingen hierover gaan vertellen. Want het interpreteren van deze indicator is het belangrijkste dat u als belegger moet kunnen. Het interpreteren van de ADX gaat als volgt. Een stijgende ADX wil zeggen dat de markt goed trendt en u het beste een trendvolgend tradingsysteem kunt toepassen. Een dalende trend duidt op een vlakke ADX.

Een stijging van de ADX door de 20 grens heen, geeft aan dat er een nieuwe trend zal gaan plaats vinden. Boven de 20 of 25 wordt de trend vaak bevestigd door. Wanner de ADX boven de 40 uitkomt en hier vervolgens weer onder gaat zitten, betekent dit dat de trend verzwakt en er weer een daling kan gaan plaatsvinden. Veel succes bij het beleggen op de beurs met de ADX. Een beetje experimenteren zorgt ervoor dat u al heel ver kunt komen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google