Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Advanced Metallurgical Group aandelen

Advanced Metallurgical Group N.V., beter bekend als Advanced Metallurgical Group, is gevestigd in Nederland aan Strawinskylaan 1343, 1077 XX, te Amsterdam. De CEO van het bedrijf is Heinz Schimmelbusch.

 

Het Advanced Metallurgical Group N.V.-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van €34,64, de hoogste koers was €35,42 en de laagste koers was €34,42. De slotkoers was €34,88 en is daarmee met 0,93% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Advanced Metallurgical Group cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Advanced Metallurgical Group-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Advanced Metallurgical Group kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Advanced Metallurgical Group aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Advanced Metallurgical Group? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Advanced Metallurgical Group-koers, de verwachtingen en toekomst van Advanced Metallurgical Group en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Advanced Metallurgical Group-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Advanced Metallurgical Group-aandelen. Als je het Advanced Metallurgical Group-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Advanced Metallurgical Group Koers - Wat is de waarde van aandelen Advanced Metallurgical Group

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Advanced Metallurgical Group was. The stock Advanced Metallurgical Group can be found of the abbreviation of the exchange is AMG.

Beurskoers Advanced Metallurgical Group | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Advanced Metallurgical Group verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

AMG verwachtingen – De toekomst AMG

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de AMG verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over AMG 

AMG aandelen

AMG aandelen? AMG (Advanced Metallurgical Group) maakt gespecialiseerde hoogwaardige metalen en mineralen producten. De eindmarkten van AMG worden gevormd door infrastructuur, transport, energie, specialmetalen en chemicaliën. Naast het bovengenoemde levert de Advanced Metallurgical Group ook vacuüm ovensystemen en diensten. Simpel gezegd hanteert het bedrijf twee verschillende segmenten. Enerzijds zijn er de critical materials. Anderzijds de engineering. AMG is een beursgenoteerde onderneming.

AMG is de moedermaatschappij van AMG Group en is opgericht in 2006. De operationele divisies gaan echter al langer terug. Zo is de Advanced Materials ontstaan uit het in 1911 opgerichte Gesselschaft fur Elektrometallurgic mbH voor het produceren van chemicaliën en vanadiumlegeringen. Het bedrijf is vanuit daar verder uitgegroeid, mede door verschillende overnames, tot een marktleider in zijn vakgebied.

Critical materials en engineering

Het segment critical materials draagt zorg voor het maken van titaniumlegeringen en coatings, aluminiumlegeringen en poeders, ferrovanadium, chroommetaal, tantalum, niobium, antimoon, siliciummetaal en natuurlijk grafiet. Bijna 70% van de omzet komt uit de critical materials. En engineering, de naam zegt het al, ontwerpt en maakt apparatuur en systemen voor vacuümoven voor de transportmarkt, infrastructuur, energie en automobielmarkten.

Bestuur van AMG

De leden van de Raad van Bestuur zijn verantwoordelijk voor het dagelijkse bestuur van AMG. Evenals voor het uitvoeren van de doelstellingen en strategie. Ze worden hierbij ondersteund door de raad van commissarissen. Deze raad van commissarissen benoemt ook de leden van de Raad van Bestuur. Ze zijn onafhankelijk. Een taak van de raad van commissarissen is bovendien het houden van toezicht op de uitvoerende bestuurders.

Nederlandse bodem

De AMG is een Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor in Amsterdam. Het bedrijf is werkzaam op wereldwijd niveau en heeft meer dan  1.000 medewerkers in dienst. Het neemt wereldwijd een steeds sterkere positie in. AMG werd al opgericht in 1911. In 2016 werd er, onder leiding van CEO Heinz Schimmelbusch een totale omzet van maar liefst 921 miljoen euro gerealiseerd. De totale nettowinst bedroeg dat jaar 38,5 miljoen euro.

AMG groeit

Nog steeds doorloopt de AMG een mooie groei door en neemt op wereldwijd niveau een sterkere positie in. Inmiddels heeft het Nederlandse bedrijf al productievestigingen in Engeland, Duitsland, Mexico en Amerika. Er zijn belangrijke deals gesloten en mede daardoor zien veel analisten een mooie toekomst voor dit bedrijf. 

Productie van siliciummetaal

AMG is marktleider in een aantal marktniches. Een van de snelst groeiende en meest veelbelovende activiteiten is het produceren van siliciummetaal. En juist dat siliciummetaal is geschikt voor zonnepanelen. Inmiddels zijn zonnepanelen goedkoper om aan te schaffen dan het verleden. Steeds vaker zien we dat zonnepanelen worden ingezet om op die manier op gas te besparen. De vraag neemt niet voor niets steeds meer toe.

Advanced Metallurgical Group aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Advanced Metallurgical Group-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Advanced Metallurgical Group-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie