Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

American Express aandelen

American Express Co., beter bekend als American Express, is gevestigd in Verenigde Staten aan 200 Vesey St Fl 50, 10285-1000, te New York. De CEO van het bedrijf is Stephen Squeri.

 

Het American Express Co.-aandeel had op 23-11-2022 een openingskoers van $153,83, de hoogste koers was $154,99 en de laagste koers was $152,88. De slotkoers was $153,93 en is daarmee met 0,42% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

American Express cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de American Express-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

American Express kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het American Express aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in American Express? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de American Express-koers, de verwachtingen en toekomst van American Express en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in American Express-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in American Express-aandelen. Als je het American Express-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

American Express Koers - Wat is de waarde van aandelen American Express

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange American Express was. The stock American Express can be found of the abbreviation of the exchange is AXP.

Beurskoers American Express | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een American Express verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.


Wat is American Express?

American Express Company is, samen met haar dochterondernemingen, een wereldwijd dienstverlenend bedrijf. De belangrijkste producten en diensten van het bedrijf zijn betaal- en creditcardproducten en reis gerelateerde diensten die worden aangeboden aan consumenten en bedrijven over de hele wereld. De segmenten van het bedrijf omvatten de Global Consumer Services Group (GCSG), Global Merchant and Network Services (GMNS) en Global Commercial Services (GCS). Het aanbod van producten en diensten van het bedrijf omvat netwerkdiensten; koopmansverwerving en -verwerking, service en afwikkeling, en verkooppuntmarketing- en informatieproducten en -diensten voor handelaren; andere vergoedingsdiensten, waaronder fraudepreventie en het ontwerp en de uitvoering van klantenbindingsprogramma's; onkostenbeheerproducten en -diensten, en opgeslagen waarde/vooruitbetaalde producten.

Wat gaat American Express doen in de toekomst?

American Express biedt elke dag de beste klantervaring ter wereld. En hun missie is om essentieel te worden voor hun klanten door gedifferentieerde producten en diensten aan te bieden om hen te helpen hun ambities te verwezenlijken. Ze worden gedreven door hun toewijding om uitzonderlijke producten, diensten en ervaringen te leveren aan hun klanten. Ze waarderen hun sterke klantrelaties en worden bepaald door hoe goed ze voor ze zorgen.

  • Covid-19

American Express Co gaf aan dat de reis- en entertainment gerelateerde uitgaven voor zijn kaarten zijn gehalveerd doordat klanten thuis bleven tijdens de COVID-19-crisis, waardoor de beter dan verwachte winst werd overschaduwd. Grensoverschrijdende beperkingen en een heropflakkering van COVID-19-zaken in verschillende delen van de wereld hebben mensen en bedrijven gedwongen hun reizen op te schorten, waardoor uitgevers van creditcards worden getroffen. Chief Financial Officer Jeffrey Campbell zei in een interview dat de voortdurende reisbeperkingen een herstel van zakenreizen voor grote bedrijven zouden vertragen.

  • Thuiswerken

American Express Co zei dat niet alle werknemers waarschijnlijk naar kantoor zouden terugkeren. Amex zou kunnen overwegen om in de toekomst personeel aan te nemen van een grotere talentenpool in steden waar het geen kantoren heeft, zei Steve Squeri, de chief executive officer van het Amerikaanse kaartbedrijf, op de Global Property CEO Conference van Citi. Hij denkt niet dat de werkomgeving zoals ze die verlieten, de werkomgeving zal zijn waar ze naar terugkomen. Het in New York gevestigde bedrijf had in januari zijn werk van thuisbeleid verlengd en liet doorschemeren dat de deadline kon worden verlengd tot het einde van het jaar.

  • AMEX verkooppraktijken

Federale onderzoekers begonnen de verkooppraktijken van American Express Co voor kleine bedrijven en consumentenkaarten te onderzoeken. Amex ontving een dagvaarding van het Amerikaanse advocatenkantoor voor het oostelijke district van New York met betrekking tot de verkooppraktijken voor kleine visitekaartjes, zei Amex in een wettelijke aanvraag. Het Consumer Financial Protection Bureau (CFPB) eiste ook informatie over zijn verkooppraktijken met betrekking tot consumenten. “We werken mee aan al deze vragen en zijn doorgegaan met het verbeteren van onze controles met betrekking tot onze verkooppraktijken. We geloven niet dat deze kwestie een wezenlijk nadelig effect zal hebben op ons bedrijf of de bedrijfsresultaten ”, zei Amex in de indiening.

Wat kunnen we verwachten van de American Express aandelen?

Amex wil de basis leggen voor groei met een solide plan. Ontdekken hoe jouw kleine bedrijf grote stappen kan zetten, van het vinden van nieuwe uitbreidingsmogelijkheden tot het onderzoeken van markttrends en het verfijnen van jouw product roadmap.

American Express aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de American Express-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste American Express-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie