Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

American Airlines Group aandelen

American Airlines Group Inc, beter bekend als American Airlines Group, is gevestigd in Verenigde Staten aan 1 Skyview Dr, 76155-1801, te Fort Worth. Er werken 133.700 medewerkers bij het bedrijf wereldwijd. De CEO van het bedrijf is Gerard Arpey.

 

Het American Airlines Group Inc-aandeel had op 28-11-2022 een openingskoers van $14,34, de hoogste koers was $14,44 en de laagste koers was $13,82. De slotkoers was $13,83 en is daarmee met 4,62% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

American Airlines Group cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de American Airlines Group-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Kosten en opbrengsten$0
ValutaUSD
EBIT$-11.078.000.000
Fiscale datum31-12-2020
Brutowinst$17,3 mld
Inkomstenbelasting$-2.568.000.000
Netto inkomen$-8.885.000.000
Operationele kosten$28,4 mld
Operationele inkomsten$-11.078.000.000
Inkomsten voor belasting$-11.453.000.000
Rapportagedatum17-02-2021
Research and development-kosten$0
Totale omzet$17,3 mld

American Airlines Group kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het American Airlines Group aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in American Airlines Group? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de American Airlines Group-koers, de verwachtingen en toekomst van American Airlines Group en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in American Airlines Group-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in American Airlines Group-aandelen. Als je het American Airlines Group-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

American Airlines Group Koers - Wat is de waarde van aandelen American Airlines Group

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange American Airlines Group was. The stock American Airlines Group can be found of the abbreviation of the exchange is AAL.

Beurskoers American Airlines Group | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een American Airlines Group verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is American Airlines?

American Airlines Group Inc. is een holding maatschappij. De primaire bedrijfsactiviteit van het bedrijf is de exploitatie van een netwerkluchtvaartmaatschappij die geregeld luchtvervoer voor passagiers en vracht verzorgt. Het bedrijf opereert via het Amerikaanse segment, dat luchtvervoer biedt voor passagiers en vracht. De vrachtdivisie van het bedrijf biedt een scala aan vracht- en postdiensten met faciliteiten en interlineverbindingen die over de hele wereld beschikbaar zijn. Samen met haar regionale dochtermaatschappijen en regionale luchtvaartmaatschappijen die opereren onder de naam American Eagle, voerde de luchtvaartmaatschappij gemiddeld bijna 6.700 vluchten per dag uit naar bijna 350 bestemmingen in meer dan 50 landen, voornamelijk vanuit haar hubs in Charlotte, Chicago, Dallas / Fort Worth, Los Angeles, Miami, New York, Philadelphia, Phoenix en Washington, District of Columbia.

Wat gaat American Airlines doen in de toekomst?

De opkomende technologie van American Airline is subtiel, waarbij bestaande technologieën worden overgenomen en nieuwe manieren worden toegepast. Het vereist ook een delicaat evenwicht tussen samenwerking met IT om ervoor te zorgen dat niets operationeel faalt.

"Ons primaire doel is eigenlijk om ervoor te zorgen dat we de luchtvaartmaatschappij runnen, maar dat betekent niet dat we het innovatieve deel weggooien", zegt Venkata Pilla, Manager Machine Learning & Data Science bij American Airlines.

  • E-wallet

Het gemakkelijker maken om reiskredieten te vinden en miles opnieuw te storten.

Klanten kunnen hun vlucht- en reisscredits terugvinden in een elektronische portemonnee wanneer ze inloggen op hun AAdvantage®-account op aa.com. En wanneer ze klaar zijn om een nieuwe reis te boeken, kunnen klanten hun tickets gemakkelijk betalen met hun reistegoed door simpelweg vluchttegoed te kiezen als betalingsoptie.

Klanten van wie de reisplannen zijn gewijzigd, kunnen nu zelfbediening krijgen als het gaat om het wijzigen van een AAdvantage-awardticket op aa.com. American herstelt de miles van een klant automatisch wanneer een klant een in aanmerking komend awardticket annuleert.

  • Mobiele ID-verificatie

Vanaf nu hebben klanten op Dallas / Fort Worth International Airport (DFW) de mogelijkheid om nieuwe mobiele ID-technologie te testen, die de identiteit van klanten verifieert met behulp van hun mobiele apparaat wanneer ze hun tas bij een agent achterlaten.

Klanten die ervoor kiezen om deel te nemen aan de proef, hoeven geen identiteitsbewijs aan de agent te overhandigen zoals ze dat nu doen. In plaats daarvan kunnen ze zich voorafgaand aan het inchecken inschrijven in een app van derden die een digitaal ID-token op hun mobiele apparaat maakt dat kan worden gebruikt om hun identiteit te verifiëren bij het afgeven van de bagage.

American werkt samen met de Transportation Security Administration (TSA) om deze mobiele ID-verificatietechnologie te onderzoeken, die uiteindelijk fysiek contact tijdens de reiservaring zou kunnen verminderen als het in de toekomst breder wordt toegepast.

Wat kunnen we verwachten van de American Airlines aandelen?

De CEO van American Airlines besprak op de J.P. Morgan Industrials Conference in 2021 een 'Green Flag Plan'. Terwijl de luchtvaartmaatschappij een koers voorwaarts uitstippelt, is zij gefocust op vier belangrijke gebieden, waaronder de focus op het handhaven van haar operationele uitmuntendheid en het streven naar efficiëntie binnen het bedrijf. De luchtvaartmaatschappij zal zich concentreren op de volgende initiatieven: verdubbeling van operationele uitmuntendheid, opnieuw verbinding maken met hun klanten, voort bouwen op teammomentum en het streven naar hartstochtelijk efficiëntie.

American Airlines Group aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de American Airlines Group-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste American Airlines Group-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie