Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Akzo Nobel aandelen

Akzo Nobel N.V., beter bekend als Akzo Nobel, is gevestigd in Nederland aan Christian Neefestraat 2, PO Box 75730, 1077 WW, te Amsterdam. De CEO van het bedrijf is Thierry Vanlancker.

 

Het Akzo Nobel N.V.-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van €69,28, de hoogste koers was €71,78 en de laagste koers was €69,24. De slotkoers was €71,74 en is daarmee met 4,15% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Akzo Nobel cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Akzo Nobel-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Akzo Nobel kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Akzo Nobel aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Akzo Nobel? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Akzo Nobel-koers, de verwachtingen en toekomst van Akzo Nobel en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Akzo Nobel-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Akzo Nobel-aandelen. Als je het Akzo Nobel-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Akzo Nobel Koers - Wat is de waarde van aandelen Akzo Nobel

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Akzo Nobel was. The stock Akzo Nobel can be found of the abbreviation of the exchange is AKZA.

Beurskoers Akzo Nobel | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Akzo Nobel verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.


Akzo Nobel verwachtingen – De toekomst van Akzo Nobel

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de AkzoNobel  verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over AKZO Nobel

Akzo Nobel N.V. is eenAkzoNobel aandelen Nederlandse multinational en is gevestigd in Amsterdam (Tot augustus 2007 in Arnhem). De multinational is opgericht in 1994 en is ontstaan uit een fusie tussen AKZO en Nobel industries. AkzoNobel houdt zich bezig met performance coatings, decoratieve verven, lakken en speciaal chemie.

(Ter verheldering, in 2008 werd de naam Akzo Nobel gewijzigd in AkzoNobel. Ook werd er een nieuw logo geïntroduceerd.) AkzoNobel is ontstaan uit vele fusies. De multinational heeft dan ook een heel rijk verleden en heeft met vele verschillende bedrijven te maken gehad.

AkzoNobel is een multinational met veel historie. De roots gaan zelfs terug tot het jaar 1777. Momenteel is de multinational werkzaam in maar liefst 50+ verschillende landen.  

AkzoNobel is vooral bekend vanwege merken Flexa en Sikkens. Ook Ceta Bever en Jozo-zout zijn ook grote merknamen op deze markt. Naast deze belangrijke merken beschikt de multinational over nog producten die zich op verschillende markten richten. 

Overname door PPG

In maart 2017 ontstonden er geruchten over een mogelijke overname door de Amerikaanse concurrent PPG Industries. Bloomberg meldde dat de Amerikanen adviseurs in de arm hebben genomen om een bod te onderzoeken. PPG is de afgelopen jaren flink bezig geweest met allerlei overnames. De honger lijkt dus nog altijd niet gestild.

PPG plaatste een eerste bod van 21 miljard euro, maar dit bod werd door Akzo afgewezen. De aandelen schoten omhoog zodra het bod naar buiten werd gebracht. Het is nu afwachten op een mogelijk tweede bod en de manier waarop dit overnamespektakel zich zal gaan ontwikkelen. We houden u uiteraard op de hoogte over de laatste ontwikkelingen.

Akzo Nobel aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Akzo Nobel-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Akzo Nobel-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie