Kooptip: Snapchat

Snapchat kopen? Lees hier waarom!

Snapchat beursgangSnapchat is een zeer populaire app onder jongeren. Maar liefst de helft van alle jongeren tussen 15 en 19 jaar maakt gebruik van Snapchat. Facebook wordt steeds vaker voor ouders en de buitenwereld gebruikt, terwijl Snapchat beter geschikt is om met je beste vrienden contact te hebben.

De communicatie gaat op Snapchat via foto’s en filmpjes. Deze foto’s en filmpjes verdwijnen na 10 tellen weer en worden dus niet voor de eeuwigheid vastgelegd. Dit zorgt ervoor dat iedereen eerder geneigd is om wat intiemere foto’s en filmpjes te delen. Een groot gedeelte van de foto’s en filmpjes zijn overigens gewoon alledaagse, nietszeggende momenten.

Snapchat aandelen kopen is hier mogelijk!

 

Snapchat beursgang

De beursgang van Snapchat zal begin maart gaan plaatsvinden. Uit de papieren die Snapchat heeft ingediend, blijkt dat het bedrijf onder de naam SNAP naar de beurs zal gaan. Het is de bedoeling om drie miljard dollar op te halen op de beurs van New York (NYSE). Snapchat heeft het geld van de beursgang nodig om verder te kunnen groeien en te kunnen investeren in nieuwe concepten.

Op basis van de bekend gemaakte documenten kan worden geconcludeerd dat Snapchat op ongeveer $25 miljard wordt gewaardeerd. Dit is meer dan bij de beursgang van Twitter ($14 miljard), maar een stuk minder dan bij de beursgang van Facebook ($104 miljard).

Op basis van de verwachte omzetcijfers van $1 miljard in 2017, betaal je als belegger dus 25x de omzet. Dit is geen extreem dure waardering voor een techbedrijf dat nog hard aan het groeien is. Bij de beursgang van Facebook en Twitter werden er ook zulke waarderingen toegekend.

 

Waarom Snapchat aandelen kopen?

Dagelijks maken 161 miljoen mensen gebruik van Snapchat. Dit aantal is hard aan het groeien. Het gevolg hiervan is dat de advertentie-inkomsten razendsnel toenemen. In 2015 lag de omzet op $59,2 miljoen. In 2016 steeg de omzet naar $366 miljoen. Het is de verwachting dat het bedrijf in 2017 een omzet van $935 miljoen zal gaan realiseren. In 2018 kan het bedrijf verder groeien naar een omzet van $1,76 miljard. Uit de documenten van Snapchat is het opvallend dat er per gebruiker in Nederland ongeveer $1 wordt verdiend. In de VS ligt dit aantal hoger, op $2 per gebruiker. Naar verwachting zullen de advertentie-inkomsten in Nederland ook toe gaan nemen.

Snapchat omzetcijfers

Ondanks de snel stijgende omzetcijfers worden er nog wel verliezen geboekt. Dit komt vooral omdat er fors wordt geïnvesteerd om verdere groei te realiseren. Als er minder investeringen zouden worden gedaan, zou het voor Snapchat wel mogelijk zijn geweest om winsten te boeken. Een kenmerk van een groeiaandeel is ook dat er in de eerste jaren veel moet worden geïnvesteerd. Dit is dus geen punt waar je je al te druk over moet maken. Snapchat is een mooi groeiaandeel en het kan zeer interessant zijn om dit aandeel te kopen.

Snapchat kan een groot succes worden als het bedrijf de juiste stappen zet om een goed verdienmodel op te zetten dat toekomstbestendig is. Gelukkig is Snapchat goed op weg om nieuwe technieken te creëren die nog meer mogelijkheden bieden voor de gebruiker. Zo zijn ze bezig met net als je hoofd, ook objecten in de omgeving te herkennen en te gebruiken. Op deze manier kun je naast je gezicht ook de wereld opvrolijken!

We kunnen concluderen dat Snapchat erg aantrekkelijk is om te kopen zodra de beursgang zal gaan plaatsvinden. 25x de omzet is fors, maar Snapchat is ook een groeiaandeel. Om deze reden geven we een kooptip voor Snapchat aandelen. We wensen je veel succes bij het aanschaffen van deze aandelen. De aandelen kun je hier direct kopen!

 

Waar Snapchat aandelen kopen?

Demo aanmakenZodra Snapchat naar de beurs gaat, is het mogelijk om deze aandelen bij onze favoriete broker te kopen. De broker maakt het mogelijk om flinke winsten met Snapchat aandelen te behalen. Het is al mogelijk om in Snapchat te beleggen met een bedrag vanaf €100,-. Er hoeft dus helemaal niet zoveel geld te worden geïnvesteerd om al je eerste aandelen in bezit te krijgen.

Het grote voordeel van beleggen bij Plus500, is dat het ook mogelijk is om short te gaan op beleggingsproducten. Het is op die manier mogelijk om ook te speculeren op een daling van Snapchat aandelen. Heb je toch niet zoveel vertrouwen in de toekomst van Snapchat? Ga dan short en verdien geld terwijl het aandeel waarde verliest!

Snapchat aandelen kopen is hier mogelijk!

 

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google