Bux logoBUX! Een nieuwe, leuke broker?

Sinds kort is het mogelijk om bij BUX te beleggen. BUX is een relatief nieuwe broker, gevestigd aan de Amsterdamse Keizersgracht, die het voor iedereen eenvoudig maakt om de beurs te begrijpen. Met leuke artikelen grijpen ze de aandacht en de broker beschikt over een overzichtelijk platform. Wij hebben BUX ook uitgeprobeerd en willen u in dit artikel wat meer inzichten geven in de voor- en nadelen van deze nieuwe broker.

 

Over Bux

De oprichter en CEO van Bux is Nick Bortot. Hij was voorheen werkzaam bij BinckBank en zag dat er nog voldoende kansen in de markt lagen en besloot daarom om BUX op te richten. Momenteel werken er maar liefst 18 mensen aan het nieuwe project en de groei van BUX is dan ook ongekend.

Als u bij BUX wilt beginnen is zult u eerst 1000 funBUX cadeau krijgen. Met funBUX is het mogelijk om het beleggen uit te proberen en om het systeem van BUX door te krijgen. Er is geen risico verbonden aan funBUX en het is daarom ook wellicht interessant om gewoon eens een kijkje te nemen bij deze nieuwe jongens.

Met echt geld beleggen is ook eenvoudig, maar natuurlijk wel andere koek. Een seriousBUX account aanmaken is best snel gedaan en het is dan natuurlijk de bedoeling om als belegger winsten te realiseren. Wat BUX ook aanbiedt zijn zogeheten Battles. Bij een Battle is het mogelijk om met je vrienden, familie of kennissen de strijd aan te gaan. De beste belegger krijgt de eer en dat is natuurlijk iets dat iedereen wel wil!

Bij BUX belegt u in CFD’s. Dit zijn producten met een hoog risico en het is als belegger belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn. Beleggen met een hefboom is ook mogelijk, maar dat is wel uw eigen keuze, u kunt namelijk zelf de hefboom instellen. Voor meer over BUX is het mogelijk om de onderstaande video te bekijken.

 

Onze mening over BUX

BUX zit eenvoudig in elkaar. Het is weliswaar alleen maar mogelijk om via de app te handelen, maar dat is voor velen tegenwoordig geen nadeel, maar juist een voordeel. Het komt niet vaak voor dat een Nederlandse broker eenvoudig in elkaar zit en ook leuk nieuws brengt. Wat dat betreft is BUX een leuke toevoeging voor het Nederlandse beleggerslandschap.

Het is als belegger wel belangrijk om in de gaten te houden dat u met CFD’s te maken heeft. Beleg alleen maar met geld dat u kunt missen en ‘waar u niet wakker van ligt als u het verliest’! Ook is het belangrijk om de tarieven van BUX in de gaten te houden. Ze zeggen één van de goedkoopste te zijn, dat mag u zelf beoordelen. De tarieven van deze broker zijn hier te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *