5 stappen naar succes

Volg deze 5 stappen voor succes de beurs!Winstmarge

Er zijn vele beurstips en stappenplannen die ervoor kunnen zorgen dat u succesvoller kunt worden op de beurs. Als u nog helemaal geen ervaring op de beurs heeft zijn deze tips en stappen erg nuttig. Als u al wel veel ervaring heeft op de beurs kunnen deze tips en stappen alsnog ook erg nuttig zijn.

Neem de onderstaande 5 stappen naar succes op de beurs dan ook goed door zodat u zeker weet dat u al het mogelijke haalt uit het handelen op de beurs. Zorg ervoor dat u uw winsten zo vergroot!

 

1. Doe kennis op!

Bij het aandelen kopen is het verstandig als u al een beetje kennis heeft over de beurs en hoe deze in elkaar zit. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te snappen dat de koers van een aandeel wordt bepaald door vraag, aanbod en de eventuele toekomstige verwachtingen. Op deze site is voldoende kennis te vergaren over de beurs en hoe deze in elkaar zit.

Het is ook goed om te weten welke soorten aandelen er allemaal zijn en op welke manier deze aandelen in elkaar zitten. Door goed te kijken naar vragen zoals: wat is een aandeel? en bijvoorbeeld welke aandelen kopen? is het verstandig om een goed beeld te kunnen vormen over dit beleggingsproduct. Zorg er ook voor dat u het nieuws altijd goed in de gaten houd. Kennis is macht en het is erg belangrijk om dit ook altijd in de gaten te blijven houden!

 

2. Begin bij een broker!

Wanneer u kennis heeft over de beurs, is het zoeken van een broker de volgende stap. Het beste is natuurlijk om bij een betrouwbare en professionele broker te handelen. Ik heb zelf maandenlang gezocht naar een goede broker die het beste bij mij past. Uiteindelijk ben ik bij de broker Plus500 uitgekomen. Deze is eenvoudig in gebruik, maar toch ook professioneel. De kosten vallen mee doordat kosten als onderdeel van een spread worden belast. Zorg er hoe dan ook altijd voor dat u bij een betrouwbare broker aan de slag gaat en kies er ook voor om altijd kritisch te blijven bij alles dat een broker wel of niet te bieden heeft.

Bij de broker is er de mogelijkheid om te handelen op een demo account. U krijgt dan €40.000,- aan demo geld ter beschikking. Op deze manier is het goed mogelijk om te kijken of u de beurs een beetje snapt en of u winsten kunt behalen. Bij de broker is er keuze uit honderden verschillende aandelen, grondstoffen, valuta’s enz. Neem ook vooral de tijd om te begrijpen hoe het handelsplatform in elkaar zit. U kunt grafieken en indicatoren instellen en kijken wat het beste werkt.

Door het opdoen van ervaring zorgt u ervoor dat u beter weet waar u mee bezig bent en ook makkelijker beslissingen kunt nemen als u met echt geld gaat handelen. Op deze manier kunt u professioneler gaan beleggen en weet u zeker dat er alles aan wordt gedaan (van uw kant) om zo succesvol mogelijk te worden op de beurs!

 

3. Ontwikkel een strategie!

Als u eenmaal een broker heeft gevonden en al wat ervaring heeft opgedaan is het belangrijk om een goede strategie te gaan ontwikkelen. Kiest u voor beleggen op de lange termijn dan is de fundamentele analyse belangrijk. Kiest u voor beleggen op de korte termijn dan is de technische analyse belangrijk. Een goede strategie is enorm belangrijk bij het succesvol worden op de beurs!

Ga vooral kijken naar de manier waarop de beurs in elkaar zit (zie stap 1) en ga aan de hand daarvan een strategie ontwikkelen. Ik richt me op beleggen op de korte termijn. Hierdoor is het verstandig om vooral de technische analyse goed onder de knie te hebben. Bij de technische analyse zijn er altijd een aantal stappen die ik onderneem. Ik kijk naar grafieken en indicatoren, ik analyseer deze zorgvuldig. Pas na een goede analyse neem ik een beslissing en zal ik een aandeel, grondstof, valuta enz. pas gaan kopen of verkopen.

 

4. Investeer!

De belangrijkste stap die veel beleggers niet durven te nemen is het ook daadwerkelijk ondernemen van actie. Risico’s durven nemen is iets dat door velen als ”eng” kan worden beschouwd. Om deze reden kiezen veel mensen ervoor om gewoon te gaan sparen in plaats van te beleggen op de beurs. Dit is ontzettend jammer! Beleggen op de beurs kan u namelijk grote winsten gaan opleveren terwijl u helemaal niet zoveel moeite hoeft te doen. Begin dus vandaag nog met beleggen bij de broker Plus500!

 

5. Behaal grote winsten

Dit is de leukste stap…het werk dat er is gedaan wordt nu eindelijk beloond. Het is dus super als er grote winsten worden behaald. Het is makkelijker dan het lijkt. Er is alleen tijd, doorzettingsvermogen en een investering van geld nodig.

Succes op de beurs!

 

Direct CFD’s kopen of verkopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo account en ontvang €40.000!  

CFD's zijn complexe producten met een hoog risico om geld te verliezen vanwege de hefboom. Tussen 74-89% van de particuliere beleggers verliest geld met het handelen in CFD's. Bedenk daarom of je het hoge risico om geld te verliezen kunt dragen.