Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Accsys Technologies aandelen

Accsys Technologies Plc, beter bekend als Accsys Technologies, is gevestigd in Verenigd Koninkrijk aan Brettenham House, London, te London. De CEO van het bedrijf is Robert John Harris.

 

Het Accsys Technologies Plc-aandeel had op 29-07-2021 een openingskoers van €1,99, de hoogste koers was €2,00 en de laagste koers was €1,97. De slotkoers was €1,97 en is daarmee met 0,70% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Accsys Technologies cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Accsys Technologies-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Accsys Technologies kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Accsys Technologies-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Accsys Technologies? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Accsys Technologies-koers, de verwachtingen en toekomst van Accsys Technologies en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Accsys Technologies -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Accsys Technologies-aandelen. Als je het Accsys Technologies-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Accsys Technologies Koers - Wat is de waarde van aandelen Accsys Technologies?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers Accsys Technologies was. Het aandeel Accsys Technologies is te vinden op de AEX (Euronext Amsterdam), de afkorting op de beurs is AXS.

Beurskoers Accsys Technologies | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Accsys Technologies verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Accsys Technologies aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Accsys Technologies-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Accsys Technologies-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie