Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Anheuser-Busch In Bev SA/NV aandelen

Anheuser-Busch In Bev SA/NV is gevestigd in België aan Brouwerijplein 1, 3000, te Leuven Louvain. De CEO van het bedrijf is Carlos de Brito.

 

Het Anheuser-Busch In Bev SA/NV-aandeel had op 23-11-2022 een openingskoers van $55,94, de hoogste koers was $56,38 en de laagste koers was $55,85. De slotkoers was $56,38 en is daarmee met 0,80% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Anheuser-Busch In Bev SA/NV cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Anheuser-Busch In Bev SA/NV-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Anheuser-Busch In Bev SA/NV kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Anheuser-Busch In Bev SA/NV aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Anheuser-Busch In Bev SA/NV? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Anheuser-Busch In Bev SA/NV-koers, de verwachtingen en toekomst van Anheuser-Busch In Bev SA/NV en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Anheuser-Busch In Bev SA/NV-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Anheuser-Busch In Bev SA/NV-aandelen. Als je het Anheuser-Busch In Bev SA/NV-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Anheuser-Busch In Bev SA/NV Koers - Wat is de waarde van aandelen Anheuser-Busch In Bev SA/NV

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Anheuser-Busch In Bev SA/NV was. The stock Anheuser-Busch In Bev SA/NV can be found of the abbreviation of the exchange is BUD.

Beurskoers Anheuser-Busch In Bev SA/NV | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Anheuser-Busch In Bev SA/NV verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.


Wat is AB-inBev?

Anheuser Busch Inbev NV (AB-InBev) is een in België gevestigd bedrijf dat actief is in de brouwersindustrie. Het bedrijf bezit een portfolio van meer dan 400 biermerken. De merkenportefeuille van het bedrijf omvat wereldwijde merken, zoals Budweiser, Corona en Stella Artois; internationale merken, waaronder Beck's, Leffe en Hoegaarden, en lokale kampioenen, zoals Bud Light, Skol, Brahma, Antarctica, Quilmes, Victoria, Modelo Especial, Michelob Ultra, Harbin, Sedrin, Klinskoye, Sibirskaya Korona, Chernigivske, Cass en Jupiler, onder andere. De frisdrankactiviteiten van het bedrijf bestaan uit zowel eigen productie als overeenkomsten met PepsiCo met betrekking tot bottel- en distributieregelingen tussen haar verschillende dochterondernemingen en PepsiCo. Ambev, een dochteronderneming van het bedrijf, is een PepsiCo-bottelaar. Merken die onder deze overeenkomsten worden gedistribueerd zijn Pepsi, 7UP en Gatorade.

Wat gaat AB-inBev doen in de toekomst?

De missie en droom van AB inBev is om mensen samen te brengen voor een betere wereld. Bier, het oorspronkelijke sociale netwerk, brengt al duizenden jaren mensen samen. AB-inBev gelooft in verantwoordelijkheid nemen en eigenaar zijn van de resultaten. Daarom leggen ze de lat constant hoger en zijn ze nooit tevreden met goed genoeg. Ze weten dat ze samen hun droom van een betere wereld kunnen verwezenlijken.

AB-inBev fuseert met de Vietnamese SAB-bierstaatmedia

Anheuser-Busch InBev, 's werelds grootste bierproducent, heeft het Vietnamese SAB-bier samengevoegd na goedkeuring te hebben gekregen van het ministerie van Industrie en Handel, meldden staatsmedia. Vietnam, met bijna 98 miljoen inwoners, wordt gezien als één van de meest aantrekkelijke markten in de regio voor brouwers. "Het gefuseerde bedrijf zal de capaciteit en middelen hebben om met een hogere productiviteit te opereren en zowel het concurrentievermogen als de kwaliteit op de Vietnamese markt te verbeteren", meldde VNA, daarbij verwijzend naar Truong Van Toan, AB Inbev Legal and Corporate Affairs Director in Zuidoost-Azië. De brouwerij van SAB zal Budweiser en Beck’s produceren, terwijl de Busch InBev-fabriek in de zuidelijke provincie Binh Duong Hoegaarden-bier en een aantal producten voor de Japanse en Zuidoost-Aziatische markten zal blijven produceren.

Zuid-Afrika

De Zuid-Afrikaanse brouwer van AB InBev schorst verbintenissen met betrekking tot banen en investeringen. De South African Breweries (SAB) heeft toezeggingen om werknemers en investeringen te behouden, die zijn overeengekomen als onderdeel van de fusie met Anheuser-Busch InBev, opgeschort vanwege het besluit van het land om de verkoop van alcohol te verbieden om het coronavirus te beteugelen.

Constellation

AB InBev daagt Constellation voor de Amerikaanse rechtbank wegens de merknaam Corona. De Mexicaanse tak van drankenbedrijf Anheuser-Busch InBev beschuldigde de Amerikaanse firma Constellation Brands in een rechtszaak die werd aangespannen van schending van een deal over het gebruik van de merknaam Corona door deze toe te passen op een ander product dan bier. Constellation heeft de naam gebruikt voor zijn Corona Hard Seltzer, een bruisend water met alcohol en smaakstof, één van de vele seltzer-dranken die erg populair zijn geworden in de Verenigde Staten.

Wat kunnen we verwachten van de AB-inBev aandelen?

ZX Ventures is hun wereldwijde groei- en innovatieteam. Ze zijn gelanceerd in 2015 en hebben als doel nieuwe producten en bedrijven te ontwikkelen die inspelen op opkomende consumentenbehoeften.

Dit team helpt hun om voorop te blijven lopen door unieke dranken te creëren die vorm geven aan opkomende categorieën. Ze zaaien, lanceren en schalen zelfs nieuwe producten die uitzonderlijke klantervaringen bieden, van apparaten voor thuisgebruik waarmee consumenten hun eigen dranken kunnen aanpassen, tot diensten die het gemak stapsgewijs veranderen, bezorging heroverwegen en meer.

Anheuser-Busch In Bev SA/NV aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Anheuser-Busch In Bev SA/NV-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Anheuser-Busch In Bev SA/NV-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie