Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Anheuser-Busch In Bev SA/NV aandelen

Anheuser-Busch In Bev SA/NV is gevestigd in België aan Brouwerijplein 1, 3000, te Leuven Louvain. De CEO van het bedrijf is Carlos de Brito.

 

Het Anheuser-Busch In Bev SA/NV-aandeel had op 12-05-2021 een openingskoers van $73,97, de hoogste koers was $74,87 en de laagste koers was $73,70. De slotkoers was $73,96 en is daarmee met 0,52% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Anheuser-Busch In Bev SA/NV cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Anheuser-Busch In Bev SA/NV-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Anheuser-Busch In Bev SA/NV kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Anheuser-Busch In Bev SA/NV-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Anheuser-Busch In Bev SA/NV? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Anheuser-Busch In Bev SA/NV-koers, de verwachtingen en toekomst van Anheuser-Busch In Bev SA/NV en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Anheuser-Busch In Bev SA/NV -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Anheuser-Busch In Bev SA/NV-aandelen. Als je het Anheuser-Busch In Bev SA/NV-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Anheuser-Busch In Bev SA/NV Koers - Wat is de waarde van aandelen Anheuser-Busch In Bev SA/NV?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers Anheuser-Busch In Bev SA/NV was. Het aandeel Anheuser-Busch In Bev SA/NV is te vinden op de New York Stock Exchange Inc, de afkorting op de beurs is BUD.

Beurskoers Anheuser-Busch In Bev SA/NV | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Anheuser-Busch In Bev SA/NV verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

AB InBev de grootste brouwketen ter wereld! AB InBev is in 2004 opgericht onder de naam Anheuser-Busch InBev. Deze naam is ontstaan door de fusie tussen het Belgische Interbrew en het Braziliaanse Ambey. In 2017 produceerde Ab Inbev 500 miljoen hectoliter bier en 70 miljoen hectoliter frisdrank. De frisdranken worden in Brazilië en Argentinië geproduceerd.

AB InBev heeft 139 bierbrouwerijen en 12 fabrieken voor alcoholvrije dranken. Er werken zo'n 150.000 werknemers in 24 verschillende landen. Het hoofdkantoor van deze brouwketen staat in Leuven (België).

Interesse om te handelen in AB InBev CFD's? De CFD-broker Plus500 maakt het mogelijk om in deze producten te handelen. Een account aanmaken kan al binnen 5 minuten geregeld zijn. Wilt u met demogeld beleggen? Als u een account bij Plus500 aan maakt, krijgt u de beschikking over demogeld. Dit oefengeld maakt het mogelijk om ervaringen op te doen en om risicoloos posities te openen en te sluiten.

Over Ab InBev

Ab InBev is bekend van merken zoals Stella Artois, Corona en Budweiser. Ab InBev heeft de afgelopen jaren veel fusies en overnames gedaan. De belangrijkste is die van SAB Miller. SAB Miller is de nummer twee bierproducent geweest in 2017. AB InBev heeft tot drie keer een bod gedaan op SAB Miller. Het eerste bod was zo'n 65 miljard dollar, maar deze werd afgewezen. In oktober 2015 kwam er weer een bod maar dit bord werd ook afgewezen. Uiteindelijk leidde het derde bod wel tot een overname/fusie van SAB Miller. SAB Miller is toen op ruim 95 miljard dollar gewaardeerd. De combinatie heeft geresulteerd in de grootste bierbrouwer ter wereld met wereldwijd een marktaandeel van ruim 30%. Heineken en Carlsberg bezitten momenteel posities 2 en 3 als er naar marktaandeel wordt gekeken. In 2017 is er een onderzoek door de Europese Commissie gepubliceerd. Uit het onderzoek bleek dat AB InBev verboden prijsafspraken heeft gemaakt met Heineken, Grolsch en Bavaria. Ab InBev heeft het kartel kenbaar gemaakt en ze hebben constructief meegewerkt. Hierdoor heeft  Ab InBev geen boete gekregen.

Anheuser-Busch In Bev SA/NV aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Anheuser-Busch In Bev SA/NV-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Anheuser-Busch In Bev SA/NV-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie