Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Western Digital aandelen

Western Digital Corp., beter bekend als Western Digital, is gevestigd in Verenigde Staten aan 5601 Great Oaks Pkwy, 95119-1003, te San Jose. Er werken 61.800 medewerkers bij het bedrijf wereldwijd. De CEO van het bedrijf is David Goeckeler.

 

Het Western Digital Corp.-aandeel had op 21-10-2021 een openingskoers van $55,76, de hoogste koers was $56,88 en de laagste koers was $55,44. De slotkoers was $56,80 en is daarmee met 0,69% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Western Digital cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Western Digital-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Western Digital kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Western Digital aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Western Digital? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Western Digital-koers, de verwachtingen en toekomst van Western Digital en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Western Digital-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Western Digital-aandelen. Als je het Western Digital-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Western Digital Koers - Wat is de waarde van aandelen Western Digital

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Western Digital was. The stock Western Digital can be found of the abbreviation of the exchange is WDC.

Beurskoers Western Digital | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Western Digital verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Western Digital aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Western Digital-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Western Digital-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie