Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Walgreens Boots Alliance aandelen

Walgreens Boots Alliance Inc, beter bekend als Walgreens Boots Alliance, is gevestigd in Verenigde Staten aan 108 Wilmot Rd, 60015-5145, te Deerfield. De CEO van het bedrijf is Stefano Pessina.

 

Het Walgreens Boots Alliance Inc-aandeel had op 26-01-2023 een openingskoers van $36,48, de hoogste koers was $36,56 en de laagste koers was $35,99. De slotkoers was $36,50 en is daarmee met 0,61% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Walgreens Boots Alliance cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Walgreens Boots Alliance-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Walgreens Boots Alliance kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Walgreens Boots Alliance aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Walgreens Boots Alliance? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Walgreens Boots Alliance-koers, de verwachtingen en toekomst van Walgreens Boots Alliance en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Walgreens Boots Alliance-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Walgreens Boots Alliance-aandelen. Als je het Walgreens Boots Alliance-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Walgreens Boots Alliance Koers - Wat is de waarde van aandelen Walgreens Boots Alliance

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Walgreens Boots Alliance was. The stock Walgreens Boots Alliance can be found of the abbreviation of the exchange is WBA.

Beurskoers Walgreens Boots Alliance | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Walgreens Boots Alliance verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Walgreens Boots Alliance aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Walgreens Boots Alliance-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Walgreens Boots Alliance-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.