Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Vale aandelen

Vale S.A., beter bekend als Vale, is gevestigd in Brazilië aan Praia de Botafogo, 186 – Salas 501 a 1901, Botafogo, 22.250-145, te Rio De Janeiro. De CEO van het bedrijf is Eduardo de Salles Bartolomeo.

 

Het Vale S.A.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $16,62, de hoogste koers was $16,75 en de laagste koers was $16,40. De slotkoers was $16,43 en is daarmee met 1,61% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Vale cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Vale-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Vale kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Vale aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Vale? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Vale-koers, de verwachtingen en toekomst van Vale en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Vale-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Vale-aandelen. Als je het Vale-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Vale Koers - Wat is de waarde van aandelen Vale

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Vale was. The stock Vale can be found of the abbreviation of the exchange is VALE.

Beurskoers Vale | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Vale verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Vale aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Vale-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Vale-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie