Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Schlumberger aandelen

Schlumberger Ltd., beter bekend als Schlumberger, is gevestigd in Verenigde Staten aan 5599 San Felipe St Fl 17, 77056-2790, te Houston. Er werken 85.000 medewerkers bij het bedrijf wereldwijd. De CEO van het bedrijf is Olivier Le Peuch.

 

Het Schlumberger Ltd.-aandeel had op 23-09-2021 een openingskoers van $27,32, de hoogste koers was $29,13 en de laagste koers was $27,23. De slotkoers was $28,88 en is daarmee met 6,37% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Schlumberger cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Schlumberger-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Schlumberger kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Schlumberger-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Schlumberger? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Schlumberger-koers, de verwachtingen en toekomst van Schlumberger en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Schlumberger -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Schlumberger-aandelen. Als je het Schlumberger-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Schlumberger Koers - Wat is de waarde van aandelen Schlumberger?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers Schlumberger was. Het aandeel Schlumberger is te vinden op de New York Stock Exchange Inc, de afkorting op de beurs is SLB.

Beurskoers Schlumberger | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Schlumberger verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Schlumberger aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Schlumberger-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Schlumberger-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.