Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Biogen aandelen

Biogen Inc, beter bekend als Biogen, is gevestigd in Verenigde Staten aan 225 Binney St, 02142-1031, te Cambridge. Er werken 7.300 medewerkers bij het bedrijf wereldwijd. De CEO van het bedrijf is George Scangos.

 

Het Biogen Inc-aandeel had op 17-09-2021 een openingskoers van $300,85, de hoogste koers was $300,85 en de laagste koers was $296,56. De slotkoers was $300,19 en is daarmee met 0,17% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Biogen cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Biogen-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Biogen kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Biogen-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Biogen? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Biogen-koers, de verwachtingen en toekomst van Biogen en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Biogen -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Biogen-aandelen. Als je het Biogen-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Biogen Koers - Wat is de waarde van aandelen Biogen?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers Biogen was. Het aandeel Biogen is te vinden op de Nasdaq, de afkorting op de beurs is BIIB.

Beurskoers Biogen | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Biogen verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Biogen aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Biogen-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Biogen-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie